Tíz éve nem volt szexuális kapcsolatom, most 33 vagyok, lehet, hogy gond lesz újra? (tudásbázis)
Akkor olvasd el mégegyszer. Ez egy igazi történet volt, egy pasi véleménye egy hasonló helyzetről.
Véleményt kérdeztek, van akinek ez. Saját véleményt pedig nem írtam.
Nincs mit!:)
Egy a lényeg: ne aggódj! És tudod: gyakorolni...!:)))))
Már megtörténtek. :D Attól nem félek, hogy nem lesz jó a szex vele, csak attól parázok, hogy szűk leszek. De remélem nem lesz gond, mert tényleg nagyon édes fiú.
Köszi Bella, nagyon ari vagy, jólestek a soraid!
"Na itthagylak titeket, mielőtt hangulatba jövök:DDDD"
:::::)))))))))))
vagy, ha most nagyon tartasz a dologtól, elsőre ne szexet tervezzetek!:P Bármi belefér, max.behatolás nem lesz-de megismered az ő testét is, meg arra is rájössz, hogy milyen szerető, és amikor "élesben" megy a dolog, te is felszabadultabb leszel!
Na itthagylak titeket, mielőtt hangulatba jövök:DDDD
:) én is ezt mondtam :)
de gondolom nagyon emlékeztette a sok év kihagyás utáni esemény arra a bizonyos elsőre
Nem kérem, hogy értsd meg, hogy miért alakult így az életem, ami a saját választásom volt. Az elmúlt években is voltak körülöttem pasik, de egyiknél sem éreztem azt, hogy ő az, így én nem mentem bele soha az utolsó pillanatokban. Nyugodtan gúnyolódj csak, nevezz őskövületnek, maradinak.
Ő nem menekült el, sőt.. elmondtam neki. De aki egy ilyen miatt elmenekülne, azt amúgy sem sajnálnám.
A jószándékú és megértő hsz-eket köszönöm!
Ha egy kicsit vastagabb a szerszam akkor ay elso par alkalommal igenis lehet gond. Ido kell mire kitagul ujra, mert eddig nem volt hozzaszokva. Hogyhogy csak en kepviselem ezt a velemenyt<
Nalam tapasztalat... sajna.
Nem, semmi gond nem lesz!:) (nekem is volt egy hosszabb szünetem...)
Az elsőnél -valószínűleg, de ez sem biztos- kicsit feszélyezett leszel (úgy, mint az igazi elsőnél:D), de ha gyorsan összehoztok egy 2. menetet is, gyorsan visszarázódsz, és elmúlik az összes lelki gát!:)
Nagy kalappal hozzá!:)
További ajánlott fórumok:
- Mennyire kívánhatja meg a férfi a nőt, ha van köztük szexuális kapcsolat?
- Csak szexuális kapcsolatba belemennétek?
- Ismeretlen emberrel való szexuális kapcsolat. Te kipróbálnád?
- A barátnőm megkért, hogy létesítsek szexuális kapcsolatot a férjével és mindezt szeretné is végignézni
- Megromolhat a szexuális kapcsolat férj és feleség közt a terhesség és szülés miatt?1, 5 év óta csak rosszabb a helyzet.Mi lehet az oka?
- Felfázás után mikor lehet szexuális kapcsolatot létesíteni?