Tisztító víz/ érdemes megvenni vagy kamu? (beszélgetős fórum)
Megnéztem a neten. Nem tudom, mi lehet az összetétele, de egy biztos, nem hívható víznek!
A vízzel bármit tehetnek (desztillálhatják, átpolarizálhatják, csökkenthetik a deutérium tartalmát, stb.) olyan változást nem képesek elérni, hogy 3 csepp/1 liter hígításban csodákat műveljen!!!
Anélkül legalábbis nem, hogy valamit (ami lehet természetközeli is) hozzá ne adnának. Akkor pedig már nem beszélhetünk vízről!!
Még egyszer mondom:
nem viztitásrol vanszo!! ne keverjétek ösze!!
mint mondtam 8500 ft-ért lehet kapni 125 mili tisztito vizet..
Nekünk egyenlőre nincs, de már gyűjtünk rá.
A szomszédunknak van, és teljesen más a víz íze, mint annak, ami a csapból folyik.
Még a színe is más. Bár ők jócskán belefektettek, közel 150.000 Ft-ért vették, de azt mondják megérte.
Kóstolás után, én is ezt mondtam. Soha nem tudok csapvizet inni sehol, csak náluk.
Én sem vettem még meg, és nem hülyeségböl meg hasraütésböl nyitogatok ilyen forumokat hanem azér hogy hátha van olyan emberke aki ért hozzá esetleg probálta a terméket ill termékeket ill filozuk ki hogy egyáltalán érdemes-e vele foglalkozni!!!
Mielött megkérdeznétek még egyszer felhivom a figyelmeteket arra hogy egyik cégnek/cégeknek sem az alkalmazottja se az árusa nem vagyok!!
Csak egy egyszerü emberke vagyok aki szeretné tudni az igazságot!!
remélem ez nem probléma!!
irjatok és üdv: hamyka
Mint mondtam én szerintem olyas valami lenne hogy a meglévö mosoporunkat/öblitönket feljavitani vele, nem tudom mit hidjek...
irj és üdv: hamyka
nem nagyon hiszem el, hogy ez működik...
ha kipróbálhatnám, az más dolog lenne.
De így eszembe se jut ilyesmit vásárolni
igen az az csak nem mertem ide beirni
Lichtmatrix Tisztító víz
erre gondolsz?
elég furán hangzik, amiket írnak...
keres rá a neten!!
céget nem merek irni mert nem szabad...
ilyen néven szerepel hogy tisztito viz!!
Szióka!!
köszy hogy irtál,de nem viztisztito kancsora gondoltam, ne keverd a ketöt!!!
Én olyanra gondolok hogy 125 milis és 8500 ft-ért lehet kapni, tehát ez már kész van!!
Azért köszy hogy irtál!!
A viztisztitás más mint a tisztito (tisztitot viz)
de azért köszy hoy irtál!!
Ui: viztisztitáshoz nem a legjobb a viz szürös kancso de ismerkedésre/belépö szintnek jo szerintem...
egyébként nem tisztított vízről akartál kérdést indítani?
fura ez a "tisztító víz" kifejezés
Szióka!!
köszy hogy irtál :)
Részben lehet alapja. Pl. a lágyabb vízhez kevesebb mosószert kell adagoni, mint a keményebbhez.
Viszont maga a vízlágyítás is energia és vízigényes, környezetszennyező eljárás.
Sziasztok...
Nos, ujabb forumrésszel jelentkezem hozzátok, mint már megszokhatátok tölem/és probáljuk meg együtt kideriteni hogy melyik is lenne a legjobb megoldás nekünk ill környezetünknek!!!
Ebben a forumrészben a tisztito vizröl van szó, hát nem tudom mit hidjek kicsit borsos ára van neki....
Ha jol értelmeztem az irást a gyárto honlapján akkor ennek végülis az a lényege hogy meglévö tisztitoszerünkhöz tudjuk használni...
Lehet az volna az elképzelés hogy tisztább vizzel csökkentjük a meglévö tisztitoszerünk káros hatását... hát nem tudom mit hidjek,
ennyi erövel akár a sima csapvizet is használhatnám,bár ez lehet hogy speciális viz, szerintem ilyen létezik, szerintem ez a tisztito viz is olyasmi amiröl sokáig nem is tudtunk, mint pl: a szódaviz, nah ezt sem ismertük sokáig...
Nem tudom mit hidjek....
Ha valaki esetleg probálta irja meg a véleményét stb...
irjatok és üdv: hamyka
ui: Ne feledjétek a szlogenünket: éljünk egészségesebben/környezet-tudatosabban/éljünk zöldebben kemikáliák nélkül!! (amenyiben ez lehetséges)
További ajánlott fórumok:
- Flavorwave Turbo Főzőrendszer - van valakinek? Érdemes megvenni?
- Őszi tisztítókúra ötletek
- Hasznos és haszontalan babadolgok, avagy mit érdemes és mit felesleges megvenni a babának?
- Mit gondoltok a suttogó könyvekről? (Suttogó titkai, A suttogó mindent megold...) Érdemes megvenni őket?
- Melyik víztisztító gépet érdemes megvenni?
- Melyik víztisztító kancsót érdemes megvenni?