Mi okozhatja a fájdalmat? (beszélgetés)
le vagy Te maradva!
Tegnap még "Tipp?" volt ennek a fórum címe, vettem a bátorságot és tippeltem békára...)
Nem szemtelenségből, nekem ez volt a tippem...már bocsánat..-)
Igen,ez mondjuk magyarázat lenne arra hogy miért érzek mozgásokat,csak a belek mozoghatnak így hisz úgy tudom hogy azok egész végig vannak a hasba,azért fáj mindkettő oldalt
Köszönöm a válaszod 😚
Arra még nem gondoltál, hogy a stressz miatt a beleid rosszalkodnak???
IBS?
Azt mondod, mintha mozogna, akkor a beleid.
Én békára tippelek.
Keresi a kijáratot.
Sziasztok,tudom hogy senki sem távgyógyász,de nagyon sok pozitív tippet kaptam már itt,sajnos ugyan úgy fáj a hasam:
Bal oldalról kezdődik majd középen,és megy a jobb oldalra(a has felső részén) a fájdalom,majd jobb néha át a köldök térre, mondtam a háziorvosnak erre azt mondta a ciszta miatt, a nő doki azt mondta a ciszta nem fáj,főleg nem felül, hozzá tette mivel mindkettő oldalt fáj így páros-vagy össze kötött szerv, így hát jártam urológusnál vese panasz gyanánt nem találtak semmit,baba nincs, a másik opcióm az volt hogy a stressz miatt,de mióta nem stresszelek sem szűnik a baj, nem tudom milyen érzés ha belül rúg egy baba,sokszor ahhoz tudnám hasonlítani és hullámokban naponta többször jön, a vese doki tovább küldött gasztroendoklinikara ahova holnap kerek beutalót,van valakinek ötlete mi lehet ?
További ajánlott fórumok:
- Sarokcsont kinövés!!Van valakinek ezzel kapcsolatosan tanácsa?Műtét, vagy elviselni a fájdalmat ...
- Mihez hasonlítanád a szülési fájdalmat/makat?
- Mi okozhatja a vetélést? Mi ennek az oka? Erre keresem a választ..:(
- Szívtáji szúró fájdalmat mi okozhatja?
- Szemgolyóim mozgása közben fájdalmat érzek 6 napja a golyó felső részén, mi okozhatja?
- Térd alatti fájdalmat mi okozhatja?