Ti otthon ki szoktátok csípni magatokat? (beszélgetés)
Sose értettem,ezt a nulláról benyitok egy idegen házba dolgot!
Az egyik szomszédom megkért,hogy egy csirkét tegyek már be a fagyasztónkba,mert nála nincs hely.
Eltelt,nem tudom mennyi idő,hallom,hogy valaki van a lakásban és a hűtőben kotorászik,ba+,a szomszédom,bejött és kiszógálta magát:)
Finoman,elküldtem a pecsába,de neki,mindig is a mániája volt,hogy csak úgy benyit!
Vagy pár éve,a zsír új szőnyegen,végig trappolt a postás,caros cipőben,az ebédlőig!
Azt hittem elájulok...azóta nem jöhet be senki,csak az előszobáig(
Egyszer régen, amikor árultam az aktuális lakásom (szőnyegpadló volt), kint esett az eső, sáros cipővel akart végiggyalogolni a szőnyegpadlómon a leendő vevő. :( Jó, hogy nem az ő otthona, de azért a másokéra is figyeljen már
Ré kellett, hogy szóljak!
Nálam is, ahogy belépnek, addig tovább sem engedem, amíg le nem veszi a cipőjét. Sokszor mezítláb mászkálunk az étkezőben, nappaliban, lépcsőn (fa). Meg amúgy is... Az étkezőben és a nappaliban baromi drága szőnyeg van. Egyszer jött be a faterom sáros lábbal, le is ordítottam a fejéről a hajat (tényleg kopasz, na nem ezért). :D
Ha pedig szerelő jön, azzal is levetetem, nem érdekel, mit mond. Inkább szagolom a büdös lábát, nézem a lyukas zokniját (mert ilyen magyarázkodás is volt)... :D
Én is levetetem mindenkivel a cipőt:)
Nem ő takarít innentől nem is érdekel, hogy mit szól hozzá.
Pontosan így gondolom én is!
Nekem pl. itthon kimondottan kényelmetlen lenne a legjobb farmerem, ráadásul azon aggódnék, hogy valami olyan kaja rámegy, amit utána nem tudok kimosni belőle.
Ahogy mondod. Én is jobban érzem magam, ha a ruha, amiben itthon vagyok kényelmes. Leülhetek benne nyugodtan bárhová itthon, nem számít, ha véletlenül összekenem, nem szorít sehol sem, stb.
Én direk erre a célra szoktam venni melegítő nadrágot, sortot, ruhát. Amik nem kinyúltak, foltosak, stb. A lényeg, hogy kényelmes legyen és kinézzek benne valahogy:)
Én pl. olyan ruhába nem is vagyok itthon, amit az utcán hordok. De erről már beszéltünk máshol. A kint összeszedett bacik miatt én pl. le sem ülök abba a ruhába itthon, amiben a metrón már leültem. Ezek mennek a szennyesbe. Az itthoni ruhámat meg nem veszem fel az utcára, hogy ne hordjam mindenhová a lakásba, ami rámragad az utcán.
Igen, ez eszembe jutott nekem is:)
Ha lenne takarítónőm, akkor természetesen én is egész nap kicsípve lennék otthon:)
:))))
Pedig egy jó otthonkánál nincs jobb:)))))
És akkor az ablakmosásnál feszes farmerba és nőies cipőbe tipegsz fel a létrára?
Na én meg ezt nem tudom elképzelni.
Persze lehet azért, mert én nem veszek fel sztrecs farmert.
Igen, de nem mas miatt. Jobban erzem igy magam a boromben. A "kicsipes" szerintem nem zarja ki a kenyelmet.
El sem tudnam kepzelni, hogy melegitoben vagy jatszos ruhaban, rendetlen hajjal tegyek-vegyek otthon.
Nálam van utcai smink és otthoni smink.
Az utcai mikor alapozó-pirosító és teljes szemsmink-szájfény.
Az otthoni:szemceruza +spirál.
Persze van itthoni ruhám,ált, melegítő,de ezeket úgy válogatom össze,hogy csinos legyen,és alakot kiemelő fazon,hogy látszódjon a sok munka amit belé fektetek:-)
Nem a páromért,így érzem jól magamat a bőrömben,és soha nem lehet tudni,hogy mikor esik be hozzánk valaki.