Ti mit vesztek fel, ha nőgyógyászhoz mentek? (tudásbázis)
Tudom, régi a kérdés, de hátha még rátalál valaki a keresőbe írva, és hasznos lehet.
Én gumis derekú, hosszú szoknyában szoktam menni, és minden mást levéve úgy megyek ki benne a vizsgálóba, hogy a mellem fölé húzom, és így fekszem fel az ágyra. Ez azért is praktikus, mert amikor a mellemet vizsgálják, akkor csak lejjebb csúsztatom.
Ha hidegebb idő van, akkor harisnya zoknit veszek lábfej nélküli harisnyával, hogy könnyebb legyen felöltözni, és így a vizsgálatnál a zokni cipőstől magamon maradhat. Ha csizmában megyek, szintén ilyenekben megyek, de vizsgálat előtt belebújok egy laza, bokáig érő zokniba (könnyebb, mint a harisnya levétele után újra belebújni a csizmába), s így a harisnya zoknim sem lesz koszos.
többnyire szoknyát...apropó tegnap találkoztam az első nőgyogyó székkel, aminek a megmászásához nem kellett túrabakancsot húznom.
juhú.
:)
én legutóbb műtősruhát, sapkát vettem fel
ez akkor volt, mikor a Kisfiam született
Hú! Micsoda sztori! Ha-ha-ha! El bírom képzelni a szitut!
Én már edzett vagyok:
Három lombikprogram + 1 szülés után, gyakorlatilag azt sem bánom ha 23-an állnak felettem én meg csupaszon!
Aki a lombikon átesett tudja, hogy hányan állják körbe az "akció" közben.
Ennek ellenére diszkréten - szoknya - öltözöm ha nőgyógyászhoz megyek.
Picit idegbeteg volt... azóta meghalt tavaly szegény doki...
Az én igazi" nőgyógyászom, akinél szültem, sosem hozott volna ilyen - nekem -kellemetlen helyzetbe. Öreg fejjel, még mindig megmaradtam: szermémetes Erzsóknak:)))))
:D
Hát azért mondhatta volna az orvos,hogy nyugodtan öltözzön fel alulról :D :D
De hát nem ciki, naponta 40 embert átvizsgál :)
én soha nem érzem cikinek,hogy úgy kisétálok,hogy ott a fenekem meg a puncim :D Úgyis látott már ennél szebbet, meg csúnyábbat is.. Meg nem is nézik.. :)
Barátnőim azon voltak kiakadva, hogy most le kell borotválni, vagy nem? :D
További ajánlott fórumok:
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- Vélemények szombathelyi nőgyógyászokról
- Debrecenben szeretnék igazán jó nőgyógyászt találni
- Szegedi nőgyógyászok! Kit ajánlotok, kit nem, tapasztalatok?
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Mi a véleményetek Dr. Panka Tibor nőgyógyászról? Pécsiek!