Ti mikor éreztétek először, hogy mozog odabenn a bébi? (beszélgetés)
Én 13 hetesen éreztem, bár első baba volt. Viszont akkor, amikor félig a hasamon feküdtem, tehát nyomtam a hasam, így gondolom, jobban lehetett érezni.
Sziasztok!
Én 18 hetesen éreztem először, hogy valaki kaparászik a pocimban! :) Nagyon furcsa érzés volt. Onnantól kezdve minden nap mozgott egyre erősebben! Ma már 7 hónapos Fanni babám és most a mászást gyakorolja! :)
Sziasztok!!
én a 14 héten éreztem,a 3.babám mozgását,én is azt hittem hogy korai..de nem.Utána már egyre többször éreztem s folyamatosan...azóta megszületett most 3és fél hónapos..
Sziasztok! Én a harmadik babámnál 15 hetesen éreztem a mocorgást, de a 12 hetes Uh-on már láthatóan mocorgott.
Igen nekem is olyan kis rövid hullámzás van bár most vagyok 16hetes és már úgy érzem, hogy kicsit erőszakosabb pl az előbb is görnyedten ültem a gép előtt és szerintem nyomta a nadrág a hasam és nem nevezhetném finomnak de jelezte rendesen, hogy szedjem már össze magam és cseréljek nacit mert ez neki szűk:) Mi lesz később? A nagyobbik fiam annyira mocorgott az utolsó héten, hogy szét repedt a bőröm kívülről és vérzett rendesen. Az utolsó hete UH zselébe áztatva bírtam csak ki.
De édes:))
Értem, köszi! Egyre erősebb a gyanú bennem is. Mintha valami nagyon enyhe hullámzást éreznék ilyenkor. Hát, lehet, hogy Ő az...
Én úgy értem, hogy amikor a doki meg akarta nézni a nyaki bőrredőit akkor pont szemben feküdt erre az orvos megrázta a hasam mellékesen ez nagyon rossz volt, és akkor elkezdtem érezni azt amit szoktam, hogy mocorog ránéztünk az uh képre az meg azt mutatta, hogy annyira bemérgesedett szegény a rázásra, hogy 3-szor bukfencezett és kapálózott, közben én meg éreztem az akrobatikázását. Ja és befordult ugyan úgy szemben nehogy megtudja nézni az orvos a nyakát, ekkora rázás után nem is csoda, hogy megsértődött:)
Hogy tudja ezt az uh bizonyítani?
Szia!
Én a harmadiknál a 14héten már éreztem. Most várom a 4-et és már én is éreztem a 12. héten és nálam is az uh bizonyította be, hogy tényleg azt érzem.
Nekem egy gyerekem van, 13 hetesen éreztem először és onnantól folyamatosan.
Semmi baj, ez is infó, hogy már az elsőt is ilyen hamar érezted!!!
Bocsi, igazából az előbb végig sem olvastam az egészet.
Most látom, hogy a többedik terhességnél érdekelne:)
Mindegy:)
Amúgy gratulálok a bébihez:)
Szia! A második gyerekemnél én is :))
Szia!
Én 17 hetesen éreztem először:)
Én ma töltöm a 12. hetet. Holnap kezdődik a 13. , és 2 napja, mintha érezném. Köszi mindkettőtöknek az infót!
Sógornőm 2. terhességénél már 11 hetesen érezte, 12 hetes UH-on, pedig be is bizonyosodott, hogy tényleg azt érzi!
szia
az elsőt 16 hetesen a másodikat már 12hetesen éreztem
Különösen a többedik terhességek esete érdekel. A 3. gyerekemet várom, és túl korai éreznem, de néha mégis, mintha érezném...A válaszokból legalább következtethetnék annak a valószínűségére, hogy Őt érzem vagy sem.
További ajánlott fórumok: