Ti is fáradtak vagytok mostanában? (beszélgetés)
Én is egyfolytában aludnék. Reggel felébredek 8-9 óra alvás után, lezuhanyzom és úgy érzem nem esne nehezemre újra aludni 8-10 órát :S
Ma reggel zuhanyozás közben azon gondolkoztam, hogy lehetne alvással pénzt keresni :)
Én, akit egy héttel ezelőttig hajnali 5kor már kivetett az ágy és pörögtem éjfélig :S
Igen, az vagyok. Úgy érzem, meloba a feladatomat megcsinálom. Itthon épp az égetően fontosat csinálom csak, fáradtság akkor ér utol....
Tudnék még 1 hetet pihenni.
De hogy ki se mozduljak, annyira talán nem vagyok...
Évszaktól függetlenül " kell " olyan időszak, pár nap, hogy igenis bezárkózunk, keveset vagyunk kint. Szervezeted ezt igényli. Séta levegőzés. Nem az autó füstös járdán.
Ha már otthon vagyunk, téli ruha horgászat. Átnézni, és akár szanálni. Nem kuka, gyűjtőkonténerbe... És máris 1 benti program.
Ha több hétig tart, az már, nem jó.
( kicsit sokat írtam, bocs )
Fáradtnak fáradt vagyok, de nem nyomott, vagy ilyesmi.
Az rosszul esik, hogy hamar sötétedik, későn lesz világos.
Viszont fázni még nem fázok
Pedig az meg soka lesz.
Szuretelik a szolot meg az almat.
Hol van meg a tavaszi faradtsag??
Én is utálom ezt a hideget meg a sötétet, de valahogy túl kell élni, aztán jön a tavasz, amikor meg jó kis viharok lesznek. Az sem leányálom.
Szedj C-vitamint, menj szoláriumba, ha nincs melód, keress valami elfoglaltságot: olvasás, rejtvényfejtés, nyelvtanulás, főzés - bármi. És tényleg nem árt egy kis mozgás, attól jobb hangulata lesz az embernek. Én itthon szoktam 20-30 perceket tornázni és tényleg jobb kedvem lesz tőle. Persze nem árt, ha van egy párod, gyerekeid, vagy barátok, akik tartják benned a lelket.
Hosszú még a tél sajnos. :(
De nekem már elegem van. Alig várom már a májust.
hasonlóan érzek, de a 7 éves gyerekem is!
Még nincs 7 óra, de már alszik!!! Reggel fél 7kor én ébresztgetem, pedig 5kor kel magától :)
majd kilábalunk belőle
Nekem ez már hideg.
Nálam a meleg 30fok feletti időt jelent,amikor jól érzem magam és nincs hideg.
Bárhol az országban.
25 fok alatt nekem is hideg van :)
Vedd rá magad. Tudom, nem könnyű, de muszáj.
Én meg a munkám miatt sokat ülök a szobában a gép előtt, de a napi rutinba beleerőszakoltam minimum 1 órányi kintlétet.
Ha ez nincs a munkához sincs energiám, eltötyörgök, és nem haladok.
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Milyen filmet láttál ma / mostanában?
- Kedvenc zeném mostanában
- Akik mostanában kezdtek bele a babaprojektbe
- Készül valaki mostanában KRESZ vizsgára/vezetni?
- Mit tesztek, ha olyan fáradtak vagytok, hogy már állva elaludnátok? Túlélési praktikákat keresnék