Ti is éreztétek a földrengést? (beszélgetős fórum)
Igen,hasonlót éltünk át mi is.Akkor én éppen éjjel dolgoztam,de a családom szinte abban a pillanatban már hívott is hogy mi történt,éreztem e stb..Sajnos azóta már több utórengés is volt.Az elsőnél én kb:30km-re voltam a központtól,a többinél 10-15.
Bízzunk benne,hogy nem lesz több.
Ma érezte valaki a földrengést?
Komárom-Esztergom megyében vagyok, és most telefonált be a hivatalba a katasztrófavédelem, hogy 8.10-kor földrengés volt. Én nem éreztem semmit
szio mindig vannak vészmadarak,akik hogy irjanak valamit irnak.nekik ez poén,és van aki bedöl nekik.ha ilyen jo josok üzenem nekik hogy osszák már meg velem a 6 os lotto jövöheti számait:) elöre is köszike:-)
a telefonok meg azért nem müködtek mert valoszinö sérültek a központi elosztok a rengés miatt.
sziasztok!
Sajnos én is átéltem a szombati földrengést elég közelről.Csak egyet nem értek lehet,hogy hülye vagy buta vagyok de egy földrengéshez mi köze van a telefonnak mivel az ugye egy 15-20percre összeomlott?Azt sem értem,hogy miért találnak ki emberek idióta rémkeltő híreket én ma kaptam egyet egy közösségi oldalon azt hittem,hogy hátast dobok röviden annyi állt benne,hogy 2011 feb.12-én 7 -es földrengés lesz Magyarországon,de hála a tudománynak és a fejlettségnek mert erre válaszoltak is a tudósok és ki is adták közleményben,hogy ez nem igaz.Nem tudom be lehet ide illeszteni a linkjét?
Szerencsére nem!Még az kellett volna,
van biztosításunk,de inkább ne történjen meg :)
További ajánlott fórumok:
- 2012.Maya Naptár- Földrengés, járványok, természeti katasztrófák, igen gyors ütemben megvalósulni látszanak a dolgok, mi a véleményed?
- Hatos erősségű bolognai földrengés! 2012 jele?
- Ti miből éreztétek, hogy már túl vagytok?
- Észleltétek a mai földrengést?
- Ti éreztétek-e már hátránynak egy állás megszerzésénél, hogy nők vagytok?
- Éreztétek az éjjeli földrengést?