Ti hisztek a havi horoszkópokban? (beszélgetős fórum)
Hm ... azt mondta, hogy az előző életből tartoztam neki, és ezt most megadtam neki .. o.O
Vagyis nem vagyunk már karmikusan összekötve.
Régebben sokat olvastam a karmáról, meg az ilyen dolgokról, nem tudom, hogy ha már nincs karmánk együtt, attól még lehet kapcsolatunk később?
Az exem, és az én horoszkópomat, tehát a kapcsolati horoszkópunkat akartam elkészíttetni, de az exem óra perc adatát nem tudom sajnos.. Azt sem tudom, hogy nappal, vagy éjszaka, délután, vagy délelőtt született.
Mindenesetre egy asztrológus ismerősöm azt mondta, az exem pontos születési dátuma nélkül(óra perc), hogy mi karmikus kapcsolatban álltunk, és nekem kellett törlesztenem ebben a kapcsolatban............. o.O
Igen.
Ha nem tudod pontosan, az is segítség, ha kb. egy 2 órás intervallumot meg tudsz jelölni, akkor az asztrológus a nagyobb életeseményeid dátuma alapján be tudja pontosítani a képleted. Csak utána van értelme az elemzésnek.
Van egy asztrológus ismerősöm, akitől 3-4 havonta mindig kérdezek, hogy mi merre nekem.
És eddig egyszer sem tévedett, mindig bejött az, amit írt nekem. :O
Nem egyikben sem hiszek! ;)
Lehet napi,heti,éves,személyre szabott,engem erről nem lehet meggyőzni! ;)
Nem. Az asztrológia áltudomány.
Itt olvasható az aszrológia tudományos vizsgálatairól egy összefoglaló:
További ajánlott fórumok:
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?
- Szerelmi horoszkóp
- Tudod, hogy az arab, az inka, a tibeti és az antik-héber horoszkópok közül melyik jegyhez tartozol és hogy mik a jellemzőid?
- A horoszkópnak vagy a pasinak higgyek?!
- Hisztek a horoszkópban?
- Hisztek a mindenféle horoszkópokban, amik előre megmondják, milyen nemű babád fog születni?