Téves diagnosztizálás.Epilepszia, vagy narkolepszia? (beszélgetés)
Sajnos igen mert normális családba ilyen nem történik meg!!!!
Veri őt a jó isten,már csak utálom:))
Te szégyellted magad egy ilyen barom miatt?
Attól hogy egyedül van, még élvezheti az életet. :(
Sajnos anyira szégyeltem hogy nem mondtam el az orvosomnak,de a tesvérem az epilesziás.Nem kívánom a halálát csak egyedül maradt és még az unokája sem megy hozzá,elég büntetés ez.
Jézusmária! :(((( Remélem, hogy azóta már el is temettétek őt!
Az epilepsziát kiválthatta ez a megrázkódtatás, nem mondták az orvosok? Ha nem kerültél volna ilyen élethelyzetbe, akkor lehet, hogy ez a rejtett betegséged soha az életben nem is jött volna elő. Mert csak úgy nem alakul ez a betegség ki, ezzel születni kell. De teljesen tünetmentesen is eljön egyesekért a kaszás, mert nem kerülnek ilyen abszurd helyzetbe.
:(((((((((
aposóm,de rég volt nem emlékszem semmire csak arra irgalmatlanul fáj a fejem és másnap el is vitt a mentő epilesziás rohammal,azóta azzal kezelnek.
Köszönöm,hogy valaki válaszolt.
Drága! Attól veszítetted el az eszméletedet, hogy fojtogattak! Nem az epilepsziától!
Ki fojtogatott és miért hagytad?
én kérdezném ha valakit megfojtogatnak ugyhogyelveszti az eszméletétattóllehet e epilepsziás
én kérdezné hogyha valakit ugy hogy elveszti az eszméletét atól lehet -e epilepsziás?
A fiamnak is voltak és vannak ,(már ritkábban)bénulásos panaszai.Te megszabadúltál ezektől?Nálad mit diagnosztizáltak?
Én Szegeden voltam az alváslaborban,ott vérvizsgálatból derült ki,hogy nem vagyok narkolepsziás.Nekem alvás közbeni bénulásom szokott lenni,ezért vizsgáltak meg ott.Talán oda is elmehetnétek( ha nem ott voltatok).Dr.Várszegi Márta doktornőnél voltam,igaz már 2 és fél éve.
Igen,vergődök,ideges vagyok,mert nem akarom elfogadni,hogy élethosszig tartó betegsége van,ami állandó gyógyszerszedéssel jár.A Ritalint szedi,ami valójában narkotikum.Mik lesznek évek,évtizedek múlva a következmények?Most jól van,tud teljesíteni az egyetemen,ahol másodéves.Néha kiborúl,mert nem érzi magát teljesértékű embernek.Ilyenkor úgy érzem,hogy megszakad a szívem.Ha Te is anya vagy biztosan megérted mit érezhetek.Tegnap volt egy ilyen beszélgetésünk és újra ott tartok,hogy lehet,hogy nem is beteg csak ez a doki is tippelt és kész.Valószínű,hogy a doktornő malléfogása miatt nincs bizalmam.
Igen, az epilepsziásoknál az alvásmegvonás egyike azoknak, amik szinte biztos kihoznak valamit gyógyszermentesen. Nem biztos, hogy félrediagnosztizálták, lehet, hogy ez is, az is.
Jó lenne ha többeknek megmutatnád a leleteket és elmesélnéd a dolgokat, mik, hogy voltak.
Az első vizsgálatsorozatban volt CT,agyvíz mintavétel,simaEEG,alvásmegvonásos EEG.Minden negatív volt,csak az alvásmegvonásosnál volt 2tüskehullám.Ez alapján lett a fiam kisrohamos epilepsziás.
Igen ez narkolepszia lehet de mi volt az ami alapján epilepsziára gyanakodtak? Egyébként volt már CT vagy MR?
Előfordúlt 1-2ájulás,de leginkább alvásrohamai voltak,vagy "elszállt"nyitott szemmel,nem reaqgált a kérdésekre,eseményekre.
Igen.Azóta nem mentünk vissza a doktornőhöz,nem is tud róla,hogy már más a kezelőorvosunk.Vártam egy ideig a kontrollra hívó levelet,de a mai napig nem kaptunk.
Csak mert a kettő nagyon különbözik! Voltak rohamai a gyermekednek? Rángások, vagy görcs?
Mert az elalvás nappal az nem ilyen roham.
Akkor most kijelentették, hogy NEM epilepsziás?
Gyermekemet 1évig epilepsziára kezelték.Állapota a gyógyszer mellett sem javult.Kontrollok alkalmával a doktornő figyelmen kívül hagyta a tényt,hogy nincs javulás.Kétségbeesésünkben az ország másik felében magánúton felkerestünk egy alvásdiagnosztikai központot,ahol kiderült,hogy narkolepsziás.Mi a véleményed a téves diagnosztizálásról?
További ajánlott fórumok: