Tetszik egy jóval fiatalabb srác, de esélytelen a dolog. Tippek a továbblépéshez? (beszélgetős fórum)
Több oka is van, de nyilván az elsődleges, hogy rajta kb semmit nem látok, ami arra utalna, hogy ő fordítva olyan értelemben érdeklődhetne, ahogyan én (szimpinek szimpi vagyok számára mint kolléga és / vagy haver,és tiszteletben tart nagyon is, ennyi azért biztos). A másik, hogy ahogy írtam, fiatalabb nálam, és ez ugyan önmagában még nem volna gond, de ő nagyon máshol tart jelenleg az életében illetve sok szempontból éretlen. Részben ezért is csodálkozom magamon, mi ütött belém, nekem sosem tetszettek se a fiatalabbak,se a bohém, éretlen lelkek - idáig. Nem tudom, mi foghatott meg benne.
Harmadik szempont: közös munkahely. Kevéssé gondolom, hogy szerencsés lenne így együtt lenni. De ez tényleg már csak a jéghegy csúcsa.
Nem szokásom fórumokra írogatni, de néha már nagyon nehezen viselem az egész helyzetet, ezért gondoltam, hátha volt már más hasonló helyzetben. Traktalni ezzel nem akarom és nem fogom a celszemelyt, de valami módszer jó lenne, hogy tudnék tuljutni ő rajta...
Sziasztok,
Röviden összefoglalva: tetszik nekem egy nálam fiatalabb srác (nem 1-2 évvel ifjabb), de nem igazán hiszem, hogy lehet köztünk bármi, ráadásul egy munkahelyen dolgozunk. Volt már valaki hasonló helyzetben? Mi segített kiverni az adott személyt a fejből (és a szívből)?
Én szeretem a munkámat,ezért ott hagyni nem fogom, ez nem opció, erre már rájöttem.
Köszönöm előre is!