Tetszik az orvosom... (beszélgetés)
pontosan milyen megnyilvánulásai vannak amiből arra kövtkeztetsz,hogy több vagy neki,mint páciens?
Mit mondott amiből esetleg erre következtetsz?
Nagyon félre értettél.
Természetesen, ha nem kér valaki hálapénzt, vagy díjat a vizsgálatért, nem azt jelenti, hogy szexuális vágya lenne az orvosnak a betege iránt. Csupán valamilyen oknál fogva , vagy mert csupán a hivatás tudata nagyobb a pénzéhségénél, vagy akármilyen oknál fogva nem kér, most a témában lényegtelen, de ha valaki szerelmes egy nőbe, elég furcsa még pénzt is elfogad, vagy kér. Inkább olyanról hallottam már, hogy az orvos visszarendelget valakit a pénzéért.
Nem olvastam minden hsz-t, de ha akarna tőled valamit már szólt volna és azért is, hogy keress emiatt másik dokit.
Akkor nem ütheti meg a bokáját hiszen már nem vagy a páciense.
Volt egy évfolyamtársam, aki nagyon rá volt pörögve a nőgyógyászokra, mert hogy azokkal biztos szupera szex és kiváncsi hogy hogy teszi be :D Majd feltettem neki a kérdést, hogy ugyan vázolja már, hogy egy olyan "szerkentyűvel" ami minden -vagy legtöbb- férfinek adott a széleskörben ismert módokon kívül mit és hogy lehet még betenni? :D Mondjuk fejenállva, háromszor magakörül megfordulva... na erre nem tudott választ adni :D
A doki is férfi a köppeny alatt -mármint ha nem nőhöz jársz, tényleg ezt tisztáztuk már? :)- gondolom köztük is van béna férfi, ügyes férfi, figyelmes férfi, bunkó férfi stbstb
Én csak annyit mondanék, hogy orvosként ő is ugyanolyan ember, mint akárki más... Ugyanolyan szükségletekkel, vágyakkal, csak őt kötik az etikai dolgok, amit sokan felrúgnak...
Viszont, ha megtörténik, történjen, minden okkal van.Emellett biztosítalak abban, hogy ha lesz valami köztetek soha többet nem fogsz hozzá menni rendelésre,szóval mielőtt elkezdenétek kezdj el új orvost is nézni...Ez csak egy jó tanács!
Te is csak egy strigula leszel a sorban.
És még hányan lesznek/voltak :D:D
Ha nem kér lóvét az azt jelenti, hogy... :o
pedig tényleg nem volt semmi, soha, nálam még gondolati szinten sem, néha "meghívott" egy-egy rákszűrésre a "ház ajándéka" címmel (13 éve hozzá járok) én meg nem erőlködtem a fizetéssel :DD jaj de naív tudok lenni ilyen témában :D A héten voltam éves kontrollon meg is jegyezte milyen régen látott én meg közöltem, hogy szerintem ez inkább tök jó, hogy évente csak 1-szer találkozunk, onnantól nem nagyon beszélgettünk, csak a kötelező kör :DD
Nos? :)
Hogyan folytatódik a történet?
Nekem is tetszik a történet!! Kíváncsi vagyok a végére! Sok sikert hozzá! Még az is lehet hogy szerelem lesz belőle!
Nem tudom miért ítélik sokan el ezt a dolgot?! Emberek vagyunk! Pl sok pap van, aki nőzik és mégsem zárják ki! Elmond három miatyánkot és ennyi!!! A nőgyógyászt sem fogják ilyen végett elítélni!! Főleg nem a kollegái!!!
Szerintem, ha érez irántad valamit akkor nem engedné, hogy fizess a vizsgálatért. Nem olvastam végig a fórumot, így nem tudom, tett-e ráutaló magatartást,hogy több vagy neki, mint páciens. Az orvosoknak is nehéz, hiszen ők nem szeretnék megbántani a beteget. Nekem egy kolléganőmet kért meg a nőgyógyásza, ha lehet akkor keressen másik orvost, amikor az többszöri "vizsgálat" után felajánlotta magát. Te tudod a helyzetet, a Te döntésed. Az orvos is, éppolyan ember, mint más férfi, a nőgyógyász diplomájával nem tud többet nyújtani szexuálisan, mintha esetleg mérnöknek, vagy péknek tanult volna. Nem tudom mennyire haladt már előre a dolog, de én biztos nem erőltetném, ha akar valamit talál indokot rá, hogy megismerjen. Ha kifizeted a vizsgálatot, mert írtad az jár neki, akkor gondolom maszek rendelőbe jársz hozzá. Meghívhatott volna valahova, ha ő is hasonlóan érez irántad.
Azért nem vagyok semmi jónak az elrontója, sok sikert hozzá!!!:)
Szia! Nekem is nagyon tetszik ez a történet, és én is csak azt tudom mondani, hogy hajrá! Sokan itt túlkomplikálják a helyzetet. Egy nőgyógyásznak miért ne lehetne kapcsolata, főleg ha az futókapcsolat???? Amíg nem mondod azt, hogy zaklatott, addig neki sem lehet semmi jogi problémája. Egyébként sem kell az ilyet nagy dobra verni.Persze van egy ilyen sztereotípia, hogy pácienssel nem kezdhet.Nos szerintem erre Magyarországon annyira nem figyelnek oda, már csak abból is ítélve, hogy milyen itt az egészségügy.A másik meg, hogy szerintem sok olyan orvos volt már , aki így ismerte meg a feleségét. És vegyük csak azt példának, hogyha felesége lenne, akkor nem járhatna hozzá, hanem egy vadidegen nőgyógyászhoz kellene járnia? Ez hülyeség! Szerintem amíg diszkréten intézitek a dolgot, addig nem lehet baj. Persze, ha más páciensek előtt mászol rá a betegasztalon azt biztos sokan nem értékelnék. Másik nagy előny, ami melletted szól, hogy magánrendeléseire jársz, tehát ilyen szempontból egyáltalán nem nyilvános a dolog.
Szerintem amire inkább oda kell figyelned, hogy ha csak kalandot akarsz, mert úgy indulsz neki, akkor maradj is meg ennél, 2-3 éjszaka után is, mert az egy kicsit kellemetlen lenne, ha s doki belemenne a játékba, aztán te meg komolyabban kezdenél gondolni rá.
Sok sikert és hajrá! :) Kíváncsian várom a fejleményeket. :D ( persze ha megírod ide)
További ajánlott fórumok:
- Neked hogy tetszik ez a keresztnév?
- Ahogy tetszik - az előző számhoz adj hozzá 1-et vagy vegyél el belőle 1-et (az 1. szám: 4567)
- Mi a kedvenc szavad, melyik szó tetszik?Írd le, mindíg csak egyesével:))))
- Csajok kinek milyen fajta pasi tetszik?
- Olvass egybe két egymást követő fórumcímszót, ha tetszik írd le!
- Mi a párod keresztneve, és neked tetszik?