Tetoválást szeretnék... (beszélgetés)
Nekem van két tetkóm.
Mindegyiket egyetemistaként csináltattam.
Egy paradicsommadár a bokámon (színes), amit nekem rajzolt a tetováló srác, mert igazán egyik se volt hozzám illő, amilyen mintákat mutatott.
A másik egy tigris fej (fekete-fehér), hátul a jobb csípőmön. Ez csak strandon látszik, de csak félig, mert a bugyi takarja :)
Még a hasamra szeretnék egyet. Terhesség folytán sok hízás-fogyás miatt hasplasztikám volt, de a heg ott maradt, és nem akarom hogy látszódjon.
HA letelik a kötelező várakozási idő, mármint a gyógyulási idő, akkor egy kígyózó virágmintát szeretnék oda. Nem tudom még hogy fog mutatni, de mindenképpen kell valami oda, ami takarja.
A tetoválással semmi baj sincs (sőt, nekem is van, kedvelem), csak annak nem így kell megszületnie. Fordítva van nálad a sorrend. Előbb jön valami (idézet, kép, ábra, bármi), ami valamiért nagyon megfog. Egyszer pedig úgy döntesz, hogy megszületett az elhatározás, ez annyit jelent neked, hogy magadra szeretnéd tetováltatni. Aztán kinézed a helyet. Aztán megcsináltatod.
Sosem értettem az olyanokat, akik tetoválást akarnak, de hát még nem tudják, hogy mit, csak valamit, hogy legyen, aztán majd később elég bele értelmet magyarázni.
En eveken keresztul tervezgettem a tetovalasom,elsonek csak a minta volt meg,majd azutan tovabb gondoltam es jottek a pillangok,vegul egy idezet...ami szamomra nagy jelentoseggel bir.Egyszerre csinaltattam meg (osszefuggo tetotvalaskent) de meg mindig nincs kesz,bar ennek technikai oka van...:):-s
A lenyeg,h naon jol gondolod at,h mit hova mekkorat szeretnel...mert ha elkapkodod,eselyes h egy ido utan meg is banod.
En mar tervezem a tobbi tetovalasom,bar..ismetelten egy idezet tetszett meg....de nem akarok ugy kinezni,mint egy konyv.:-)))
(am. az adatlapomon van kep a tetovalasomrol:)
Dum spiro spero(Míg élek, remélek) azért egy elég klasszikus, de szép:)
«Omnia vincit amor» (A szerelem/szeretet mindent legyőz.)
Parva spes, sed spes (A kis remény is remény)
«Pulsate et aperietur vobis»(Kopogtass, és bebocsájtanak.)
Én biztos azt íratnám magamra, hogy tabula rasa(üres lap:D/ szűz lap)
'A lehetetlent is szabad remélni.'
'Megbánás nélkül élni.'
Valami ilyesmikre gondoltam. :) Persze nem magyar nyelven.
Az a jó, amikor ránézel és zsigerből érzed, hogy ez az!!! Az Enyém olyan, hogy ha valaki most azt mondaná rajzoljam le "Magam" akkor ezt rajzolnám.
Egy angyal tartja a kezében a Földet!!! Gyönyörű és órákig tudnék róla beszélni számomra mit jelent!!! Ez Én vagyok!!!!!! Soha nem fogom megbánni - úgy gondolom... ahhoz nem is tudom minek kellene történnie!!!
:)
Köszönöm, csak most kicsit megállt a dolog lelki problémák miatt.
Nekem a lapockámon lesz elvileg, én azt sem mutogatom sűrűn, max fürdőruhában, de nem sűrűn járok strandra. :)
Én is láttam már olyat, akinek nagyon jól állt.
Tényleg nem papolni akarok, én is várom már nagyon, csak előtte igyekszem elnyerni a végső alakom, leadtam már 37 kilót még van 10, majd utána, hogy a bőröm ne nyúljon ide-oda többé.:-)
Csak jó tetoválót válassz, mindenképpen lesd meg előtte más munkáit. :-)
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Műköröm, tetoválás - férfi kérdezi
- Egy tetoválás és piercing szakértő tanácsai
- Szeretnék egy tetoválást. Erre gondoltam. Mi a véleményetek róla?
- Tenyér tetoválást szeretnék, kit tudnátok ajánlani?
- Aki jól rajzol az segítsen tetoválást szeretnék!!