Tésztasaláta csőtésztából recept

1 csomag rövid csőtészta
2 doboz konzerv kukorica, vagy kb. 500 g kukorica
25 dkg sonka
25 dkg füstölt parizer
kechup
majonéz
1 nagy doboz tejföl
A Tésztasaláta csőtésztából elkészítési módja:
A tésztát megfőzőm, lecsepegtetem, majd megvárom, míg kihűl. Közben a kukoricát is lecsepegtetem és átmosom, vagy ha nem konzervet használok, akkor megfőzöm. A 25 dkg sonkát és a 25 dkg füstölt parizert kockákra vágom, és 1 nagy doboz tejfölt elkeverek ízlést szerinti mennyiségű majonézzel és kechuppel. A tésztát, kukoricát, sonkát, füstölt parizert és a tejfölös öntetet egy tálba teszem, majd jól elkeverem az összetevőket. Hűtőbe teszem, amint lehűlt, fogyasztható.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2016. jan. 23. 15:22
A tésztasaláta csőtésztából elkészítési módja és hozzávalói.