Terhesség és utazás (beszélgetés)
A mostani eszemmel busszal biztos nem mennék.
Kicsi a hely a buszon, nem tudod a lábaid kinyújtani , be fog dagadni a lábad szerintem. A busz nem annyira komfortos, mint egy kocsi. Lehet lesz WC a buszon, de én találkoztam már olyannal, hogy nem lehetett használni. De végül is Te tudod mennyi a tűrőképességed.
Én 7 hónaposan vállaltam be a 6órás vonatutat. Semmi bajom/bajunk nem lett.
Mondjuk nekem az egész terhesség gondmentes volt.
mai fejjel nem tenném.
Anno 5 hónapos terhesen leutaztam Olaszországba. Három óránként meg kellett állni, mert majd éhen haltam, plusz az állandó vizelési inger, ott pedig mindenkinek hozzám kellett igazodnia, mert pocakosan- főleg ha pocaklakó sem akarja, és bekeményedik a hasad!-, nem igen lehet sétálgatni órákon át!
A pilvice tó nem szalad el, ott lesz jövőre is! ;)
Hát ez így elég általános. Milyen az állapotod (vagy azé, akiről kérdezed)? Milyen gyakran szaladsz vécére? Ülni tudsz annyit, nem fájnak a csontok lent, nincs aranyér?
Nekem 6 hónaposan semmi bajom nem volt, kb 5 hónaposan utaztam Horvátországba autóval, több volt, mint 8 óra.
De az azért teljesen más, mert fel tudtam tennia lábamat, megálltunk 200 km-enként járni egyet, vécére menni... Én a hosszú ülést tartom veszélyesnek a buszon.
Függ attól, hogy mennyire bírod a buszt és az utazást. De 24 hetesen 8 óra buszozás már lehet, hogy sok. Talán ha kocsval mennétek úgy jobb lenne, mert akkor álltok meg amikor szükséged van rá. Mondju ka buszon elvileg tudsz állni, de ügye az meg nem veszélytelen egy fékezésnél...
Merre mennétek?