Terhesség alatti nemi élet - kinél hogyan volt/van/szeretné? (beszélgetés)
Húú nekem is rengeteg idő volt míg a párom megtanulta élvezni az orális sexet mivel én voltam az első aki ezt csinálta neki. Igen van pasi akit ehhez hozzá kell szoktatni ;)
Ez olyan mint a prosztatamasszázs :) de ez már más téma :)
Szia
Nálunk a kisfiamnál az elsőtől az utolsó percig probléma nélkül zajlottak az együttlétek kb heti rendszerességgel csak az állapotom előrehaladtával a pozició változott :)
Most megint állapotos vagyok kicsit kevésbé kívánom és Apa is sokat dolgozik de 2 hetente így is együtt vagyunk és nem féltem a kicsit mert egyrészt orvosi tiltásom sincs ellene másrészt meg biztos jelezné a szervezetem ha valami nem tetszene neki :)
és legvégső esetben ott a franciázás...
Én pl.abszolút nem kívánom...Persze a férjem igen,pasiból van,de erre is van megoldás.Arra még nem volt példa,hogy magán 'könnyített' volna,akkor minek tartana engem?! :D
Nálunk egyáltalán nem tabu,nem is tudom elképzelni,hogy egy párnál,aki szereti egymást ez tabu lehessen...
és vajon akkor a férfi sem kívánja, ő is elkezdi várni már a babát inkább, vagy megoldotta inkább másként, mert a babát féltette?
Csak mert most per pill nehezen tudom elképzelni, hogy egy pasi hónapig ne akarná, és azt valahogy ne vezetné le (nem gondolok félrelépésre)...
Csak beszélgetnek erről a párok, vagy ennyire csak nem lesz tabu?
miért problémázol olyan dolgokon, ami még nincs is?
egyébként meg a terhességet nem kell túlmisztifikálni
ha hiszed, ha nem, de az esetek döntő többségében egy teljesen természetes állapot
Hát én az első perctől veszélyeztetettt kismami voltam, így nem szexelhettünk.Már csak az utolsó 2 hétben volt engedélyezve akkor meg már valahogy nem kívántam a szexet.Viszont mivel túlhordtam a babát, így a szex segítségével indítottuk be a szülést.
Ki lehet bírni, de azért voltak nehéz pillanatok, de a babáért mindenre hajlandóak voltunk.
Egyenlőre még csak tervben van a baba nálunk, de többször felmerült bennem, hogy ha baba van a pocakban, hogyan változik szerelmeskedés:
- én hogyan merem majd babásan
- a párom akkor fog-e úgy kívánni, akarni
- mi van ha a doki írja elő,van a kismama már nem akarja úgy, akkor mi a helyzet, szegény pasi addig, akár ugye több hétig vívódik a vágyaival? Persze a pasi is igen is bírjon kis 1-2 hetet, főleg ugye szülés után, előtt... na de Vagy olyankor segít önmagán, vagy ilyenkor a párok előveszik az orális szex előnyét? De kismamaként megy az a hölgynek??? Vagy olyankor az ifjú apukát is inkább az apaság új érzése önti el, és nem a sex-re gondol...??
Jelenleg úgy gondolom, ha odáig eljutunk, és ha részemről nem menne/szabadna úgy kismamaként a dolog, de hogy páromnak ne legyen annyira "nehéz", olyan sokáig, akkor biztos örül majd az orális kényesztetésnek... De megy-e az kismamaként majd vajon....
Mindez azért jut eszembe, mert igaz hogy anyává, szülővé válunk, de azért nőnek is kéne maradni közben, kérdés, hogy megy ez a terhesség és anyaság kezdetén, hisz ha egy pasi sokáig el van hanyagolva, valljuk be, nem minden pasi bírja jól.
Ezzel kapcsolatban várok kíváncsian véleményeket, tapasztalatokat.
További ajánlott fórumok:
- Terhesség alatti menstruáció.Van köztetel olyan akinél volt?
- Terhesség alatti cukorbetegségnél miket szabad enni?
- Terhesség alatti éjszakai lábgörcsre mi lehet a gyógyír?
- Terhesség alatti hízás elkerülése, sportok, étrendek
- Terhesség alatti depresszióra, szorongásra szabad szedni a Sedatif PC-t?
- A Down-kór terhesség alatti szűrése