Biztosan unatkozik.A csajos napok gyorsan lmulnak,raadasul neki mindig van keznel valaki vagy a ferj vagy a 'szerelme'..Mit tehet mast a szabadidejeben?
Szerintem pont fordítva történik a dolog általában jobban összehangolódnaka párok.De ha szerető és pár is van már eleve gáz van...a többiek biztos ismernek azért írnak így :-D
Ha majd terhes leszek, és egyik reggel a szomszéd Sanyit találja a férjem az ágyamban, legalább tudok mentegeztőni, hogy azt hittem, ő az, csak ezek a fránya hormonok játszadoznak velem!!!
A hormonoktol lehet..a csajos napok sem az igazaiak olyankor.
De most nem ertem a kerdest:a ferjedet latod rondanak vagy a szeretot?Nezegesd surubben oket,esetleg vegyel fel valami speckos szemuveget,amelyiket rondabbnak latod az az apja a gyereknek!
Azert erdekelne:terhesen meg mindig a ferjednel laksz,a szeretod anyja pedig a tavolbol orul hogy talan lesz egy unokaja vagy hogy van ez?
Kiváncsi vagyok van-e valakinek hasonló tapasztalata mint nekem...első terhességem legeslegelején amikor elkezdtek változni a hormonjaim egyszercsak elkezdtem nem vonzódni a páromhoz és szerencsétlent rondának látni...aztán ez később elmúlt. Most újra terhes vagyok és megint ezt érzem, szerintetek ez mitől van? Hormonális változások? Volt már valaki így vagy csak én?