Telefon (beszélgetés)
Na, halleluja! :) Hátha csak idő kell neki:) További sok sikert és sok boldogságot együtt!
én már hívtam,és most már ő is engem...igaz 1x,és akkor is csak annyit kérdezett,h akkor hol találkozzunk:D
És ha olyan "csajszisan-pillarebegtetősen" mondod neki? És te hívtad már?
hát valahogy céloztam rá,annyit mondott,h olcsóbb az msn,sms-t még nem írtam olyat,amire válaszolni kellett volna...
Szia! Azt írtad, msn-en szoktatok beszélni és hogy találkozni is szoktatok. Rákérdeztél már, hogy miért nem hív fel? (akár enyhe célzásként is, hogy "néha jó lenne hallani a hangját akkor is, mikor nincs veled") Lehet, hogy tényleg nem szeret telefonálni(van ilyen?), meg sms-ezni sem... És te írtál már neki sms-t amire tuti válaszolnia kellett volna? Üdv.
akkor nem erről van szó...
az is lehet, nem egy telefonálós :)
Tudom, jó érzés napközben egy két kedves sms-t kapni és írni...de ahány ember...reméljük csak ennyi hibája van :)
Ha ez eg yszép szerelem kezdete, akkor élvezd ki! Persze nem árt óvatosnak lenni, de tudjuk jól, hogy ha szerelmes az ember, nem tud óvatos lenni! De a szerelem nem jár garancialevéllel!
Én sok sikert kívánok!! Legalább neked nem szomorkás ez az esős ősz :)
Ne tdd. Örömmel éld meg a pillanatzokat, az igazság előbb utóbb úgyis kiderül, de igy a túlagyalással még a kapcsolatnak esélyt sem tudsz adni, mert mindig ott fog motoszjkálni benned a bizalmatlanság.
Kapcsolatba úgy kezdj, hogy 100% bizalommal indits, ha a srác rontja a dolgokat, és rájösz, hogy hazudik, vegyél vissza pl.20%-ot, ha ismét 50-et, haujra, akkor az egészet és zárd a soraidat..
Lehet hogy pusztán csóró, és nem akarja növelni a számláját! Volt egy pasi aki annyira fukar volt, hogy csakis ímél, mert az ingyér van. Na meg is kaptam a lapátdíjat! Meghívott legalább egy kávéra eddig ez a pasi? :)
igazatok van,túl sokat agyalok mindenen....ez egy rossz tulajdonságom......
Ha beszéltek msnen, és ott megbeszélitek a dolgokat, akkor miért is kellene telefonálni. Én pl. jobban szeretem ott lerendezni a dolgokat a félreértések elkerülése végett.
de amúgy lehet nekem is szöget ütött volna a fejembe...
Abszolút bizalmatlan vag, hisz ha nem lennél nem nyitottál volna topikot.
Túlagyalod a dolgokat és félsz, egyértelműen lejön rólad.
Nem szabad igy kapcsolatba belemenni...
nem vagyok bizalmatlan,és nem is akarnék nyomozgatni,sose tenném ezt.csak egyszerűen furcsállom ezt.hagyom is,hogy a dolgok történjenek...
egyébként elég sok mindent elárult magáról.
Mennyit árult el magáról stb. Bár én ezt a nyomozgatósdit útálom..Miért nem vagy türelmesebb? és hagyod a dolgokat folyni a maguk medrében?
Fiatal vagy még ahhoz, hogy ilyen bizalmatlan legyél-szerintem...
Örülj a pillanatnak, éld meg, a többi meg ugyis kiderül...
Elrontod evvel a bizalmatlansággal a dolgokat szerintem..
Ez nem jelent semmit - ettől függetlenül is tudhatsz róla keveset. Tényleg, mit tudsz róla?
Akkor meg szerintem semmi gond, csak így alakult eddig. Minden rendben lesz biztosan.
Attól függ, hogy hol lakik:DD mert ha 100 km-re akkor opersze, hogy laza.. Én ammondó vagyok, légy óvatos..
tudom,csak gondoltam elolvasok néhány véleményt ezzel kapcsolatban,nekem még ebben nincs nagy "gyakorlatom" úgymond...
hát azt jelenleg kizártnak tartom,a városban kézen fogva sétálunk meg minden.....
Hagyd, hogy alakuljanak az eseméyek...ne tervezz-hiszen 2 hét után mit lehet tervezni..vagy kiforja magát a dolog vagy nem..
Lehet, hogy nem független a pasi..
...vagy még több idő kell neki.... vagy fogalmam sincs....
Ezt az ürgét még ne vedd komolyan...
Lehet, hogy az. De végül is két hétről szól a történet. Még alakulhat.
Nem jelent semmit szerintem.
Ez az ürge még komolytalan...szerintem..
További ajánlott fórumok: