TELC középfokú nyelvvizsga (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Mit gondoltok mennyire fog megmutatkozni az eredményekben,hogy februárban lesz a legutolsó TELC vizsga?
Sziasztok,
Valakinek esetleg vannak feladtai, ami a telc kozepfoku angol szobeli es irasbeli nyelvvizsgara keszit fel (levelek, kidolgozott temak, feladatsorok). Kerem, akinek vannak, kuldje at nekem az alabbi email cimre: korponaigreta@gmail.com Előre is köszönöm!
Nekem csak jó tapasztalatom van. Novemberben voltam, nagyon kedves volt mindenki és segítőkész.
Ha valaki szeretné írjon rám, és bővebben mesélek privátban.
Saját tapasztalat.... Telc-hez soha többé!
Most jött meg a felülvizsgálati kérelmem, fél pont kellett volna..... Egy formalevelet kaptam, amiben nagyon sok dolog nem stimmelt! De nincs hová fordulni :(
Meg kell nézni az ECL-t, ott sokkal olcsóbb is, és normálisabbak is!
Kedves Laura!
Az írásbeli feladatsor olyan nehézségű volt,mint a feladatsorokban.
A magnós jól mentNeki,de az itthon is mindíg minimum 60%volt.
A szóbelin egy fiatal lány volt a párja,aki kétnyelvűnek mondható.
Lenyűgözte a vizsgáztatókat.A fiam szerint azért nem nyomta el.Ő nagyon bizakodó.220 magánórát vett.
A levéltéma nem volt nehéz.Nagyon várjuk az eredményt.
Aranyosak voltak a vizsgáztatók.
Sok sikert!!!
Sziasztok!
Januárban megyek telc angol b2 nyelvvizsgára. Volt valaki most novemberben? Mik a tapasztalatok?
MartinDomi, ha esetleg a fiad tapasztalatait így ismeretlenül is leírnád, szívesen fogadnám.
Sajnálom, hogy nem regisztráltam előbb, az ötleteimet, tanácsaimat szívesen megosztottam volna vele. Remélem, már nem lesz rá szüksége. :)
Sziasztok: Laura
Sziasztok!A fiam most szombaton megy angol középfokra.A levélírás megy neki nehezebben.
Küldenétek néhány minta levelet.A jó tanácsoknak is örülnénk.Köszönöm!
domika223@citromail.hu
Sziasztok, szombaton nyelvvizsgázok (TELC B2), tudnátok esetleg küldeni pár levél mintát? Hivatalos és baráti is jöhet, előre is nagyon köszönöm!
greta.simon08@gmail.com az e-mail címem
Kedves Ernella!
Ha esetleg kapott minta leveleket vagy feladatsorokat akkor megtenne, hogy atkuldi nekem a lugosi.beci@gmail.com email cimre.
Koszonom elore is.
Udv
lajos :)
Kedves Dittacska!
Megtenne, hogy atkuldi nekem is mintakat a lugosi.beci@gmail.com email cimre.
Koszonom elore is.
Udv
lajos :)
Kedves Lajos!
Ha esetleg kapott minta leveleket vagy feladatsorokat akkor megtenne, hogy atkuldi nekem a lugosi.beci@gmail.com email cimre.
Koszonom elore is.
Udv egy masik lajos :)
Sziasztok:)
Telc-Angol B1-es nyelvvizsgával kapcsolatban szertném a véleményeteket kérni!
Valaki készül esetleg rá?
Köszönöm:Eszter
Sziasztok!
Sajnos 1% és 0,5% kellett volna a sikres B2 angol vizsgához. Érdemes fellebbezni?
Sziasztok:)
C1-es Telc szóbeli felől érdeklődnék:)
Valakinél élmény/vélemény?
Milyenek az új feltételek:)?
Köszönöm előre is:)
Esztike
ui:Bocsi,hogy ide írok de nincs aktívabb csoport!
Sziasztok!
Levélmintát szeretnék kérni a totha@gain.nyme.hu címre, februárban fogok vizsgázni és szeretnék felkészülni.
Köszönöm a segítséget!
Üdvözlettel:
Ádám
További ajánlott fórumok:
- ECL középfokú nyelvvizsga
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- Melyik angol középfokú nyelvvizsga könnyebb: Euro, TELC vagy ECL?
- Mennyi idő alatt lehet felkészülni a TELC középfokú nyelvvizsgára?
- Telc - középfokú német nyelvvizsga
- TELC középfokú szóbeli nyelvvizsgádon milyen témakörökről kellett beszélgetni?