Tejszínes zellersaláta recept

1 db közepes méretű zellergumó
1 db sárgarépa
1 evőkanál darált dió
1/2 db citrom
1 kávéskanál olíva olaj
1 kávéskanál kristálycukor v. pár csepp édesítőszer
1 csapott mokkáskanál só
2,5 - 3 dl főző tejszín
A Tejszínes zellersaláta elkészítési módja:
A zellergumót és a sárgarépát megtisztítjuk, tormareszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a diót, sót, cukrot, olíva olajat, a fél citrom kifacsart levét és jól átforgatva egy éjszakán át hűtőben érleljük. Másnap tejszínnel leöntve tálaljuk. Sültekhez, pecsenyékhez ajánlom.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Bártfai Andrea, 2011. aug. 3. 12:23
A tejszínes zellersaláta elkészítési módja és hozzávalói.