Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Tejfölös-kapros burgonyaleves kolbásszal recept

Tejfölös-kapros burgonyaleves kolbásszal recept

Kalória 350 kcal

A Tejfölös-kapros burgonyaleves kolbásszal hozzávalói:
4 személyre:
30 dkg burgonya
1 kis fej vöröshagyma
15 dkg zöldségmix(mirelit)
1 dl tejföl
1 csomó friss kapor
10 dkg gyulai kolbász
5 dkg császárszalonna
2 evőkanál olaj
1 kávéskanál Vegeta

bors


Tejfölös-kapros burgonyaleves kolbásszal

A Tejfölös-kapros burgonyaleves kolbásszal elkészítési módja:
A vöröshagymát,a szalonnát,a héjától tisztított burgonyát kockákra,a kolbászt karikákra,a friss kaprot finomra vágjuk. A vöröshagymát,a szalonnát és a kolbászt olajon megdinszteljük,majd hozzáadjuk a burgonyát,a mirelitzöldséget és a kaprot.Sóval,borssal,Vegetával beízesítjük,azután rövid ideig fedő alatt pároljuk.Felöntjük 1l vízzel,és lassú tűzön puhára főzzük.Hozzákeverjük a simára kevert tejfölt,és felforraljuk. Kaporral díszítve tálaljuk. Jó étvágyat hozzá!


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A tejfölös-kapros burgonyaleves kolbásszal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook