Tejfölben pácolt csirkemellfilé recept
A Tejfölben pácolt csirkemellfilé hozzávalói:2 egész csirkemell filé
olaj, liszt
A páchoz:
1 nagy pohár tejföl
2 tojás
6 gerezd zúzott fokhagyma
1 evőkanál pirospaprika
só, bors ízlés szerint
A Tejfölben pácolt csirkemellfilé elkészítési módja:
A páchoz valókat egy mély tálban összekeverem. A csirkemelleket felszeletelem (8 db lesz belőle, a „reszli”t felhasználom más ételhez) és beleforgatom a pácba. Lefedem, és egy napra hűtőbe teszem. Másnap a páctól lecsepegtetett húsokat lisztbe forgatom, és nem túl sok olajban megsütöm.
Köret: ez esetben főtt édesburgonya, mexikói zöldségkeverék; szezonban friss zöldség.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2020. febr. 6. 07:25
A tejfölben pácolt csirkemellfilé elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.