Tej elapasztása (beszélgetés)
Szia!
Lehet, épp olyan élethelyzetben van, hogy erre lenne szüksége. Pl. mikor az egyetemet folytatnom kellett, nekem is erre volt szüksegem és a nőgyógyász írt fel rá gyógyszert. Persze egy éves volt a kisfiam. Csak elég ijesztőek voltak a lehetséges mellékhatásai.
Amit Borzolo írt teljesen működőképes.2 éves volt a kisfiam,amikor egy betegség miatt muszáj volt elválasztani.
Bár őt akkor már csak naponta kétszer szoptattam elalvások előtt,így nem volt annyira erős feszülés,de ezeket alkalmaztam.
Szerintem fél év körüli
most a baba.Egy december eleji fórumban 5 hónapost írt.
Ha már megszólítottál a stop jel után, akkor válaszolok.
Feltette a kérdést, várt kb. 10 percet, azóta nem volt itt.
Gondolom nem annyira fontos, nem azonnali tűzoltásként akarta bevetni. Kicsi gyerekek mellett nem igazán van az embernek ideje itt lógni, mint nekem, neked és többünknek.
Én kérek elnézést.
Te is ott kötsz belém ahol tudsz!
Nincs is köze hozzá senkinek, és úgy rontottál a fórumba, mint elefánt a porcelánboltba.
Ha tudsz segíteni, segíts kérdések nélkül. Mi lett volna, ha tragédia az ok?
Oké.
Igazad van...bár okokat nem írt a f.indító miért nem akar szoptatni....
Szia!
Az állott/hideg vizes borogatás szokott hatni egyeseknél, a zsályatea is állítólag jó.
Szerintem kérj orvosi tanácsot, nehogy begyulladjon a melled.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet elapasztani a tejet?
- Hogyan lehet kíméletesen elapasztani a tejet?
- Az urtica urens 15CH-t milyen adagolásban kell szedni a tej elapasztásához?
- Az utóbbi időben észrevettem, hogy nyomás hatására jön egy-két csepp tej, pedig rég nem szoptatok. Hogyan tudnám elapasztani?
- Szeretném elapasztani a tejem és a védőnőm az urtica urens 5ch-t vetette meg velem, jó ez?