Tegnap többször összeakadt egy férfival a tekintetem a... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
9. Ruslan (válaszként erre: 8. - Loch ness)
júl. 10. 15:54
Ki beszél itt társas együttlétről? Csak te. Mi nem. Az utolsó mondatomat tudtad értelmezni, éppen erre utalt?
8. loch ness (válaszként erre: 7. - Ruslan)
júl. 10. 12:31
Jókra biztatod a vallomástevőt, hogy családosként kezdjen flörtölni egy másik családos emberrel... Gratulálok :(
7. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 7. 21:01
Nem akarlak letörni, de nem azért volt vidám, mert látta ő is a gyerekeket játszani és szórakozni? Az hogy nem szólt hozzád ő sem, kettőt jelenthet. Nem akar semmit vagy pedig nem túl kezdeményező típus. De ki tudja, másodjára minden jobban sikerül. Meglehet ha ő is úgy gondolkodik, mint te visszamegy gyakrabban a játszótérre és várja az újabb találkozást. Hiú ábrándokba azért ne ringasd magad, mert annál nagyobb a zuhanás.
6. matutinem
júl. 7. 19:49
Mivel nem léptél semmit felé, így nincs miért ostoroznod magad. Élvezd ki azt a kis bizsergést amit okozott. ( ha okozott)
5. Panna.33
júl. 7. 10:52
Nekem is tegnap a Deák Bill koncerten.
Bár az biztos nem volt flört,csak örültünk, hogy a másik is énekli a szövegeket. 😀
4. Epresturmix
júl. 7. 09:29
Ennyitől? 😩
Én bátrabb vagyok! 😎
3. Pulcsis
júl. 7. 08:12
Ha ez "flört" lenne, én már a pokolban égnék 😂
2. semleges
júl. 7. 05:01
Ha nem megy tovább a történet, akkor ne legyen bűntudatod.
júl. 7. 05:01
További ajánlott fórumok:
- Mit tekintetek sikeres életnek?
- Néz, észreveszem, elkapja a tekintetét, pedig utál?
- Mikor vállaljam a második babát? (gyed tekintetében)
- Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?
- Ha valaki huzamosabb ideig nem énekel, akkor az károsítja az énkehangot? Hangszálak tekintetében. Azt hallottam igen, és sosem lesz a régi.
- Mit tehetsz az elbűvölő tekintetért, a gyönyörű szempillákért...