Tegnap éjjel leesett a tükör a fürdőben. Azt olvastam, ha ilyesmi történik valaki meghal a családban. Én babonás vagyok. Para van! (beszélgetés)
Sziasztok!
Az egyik női hetilapba babonás interjúalanyt keresek. Valaki vállalná, hogy névvel és fotóval nyilatkozik saját hiedelmeiről?
Mifelénk is az összetört tükör 7 év balszerencsét jelent.
Én nem nagyon hiszek a babonában,de azért mikor én törtem el egy tükröt,hirtelen támadt bennem egy kis félsz:)
Nyomasztó érzés volt nekem...
En is ugy tudtam hogy ha eltor vki egy tukrot az 7 evig nem mergy ferjhez.....De latom van mas valtozata is...De megnyugtatok mindebkit hogy semmi se tortenik ha eltorik a tukor sok darabokra ,legfennebb az hogy minden tiszta szilank lesz es johet a takaritas:)
Mint mar mondtam en 4 evvel ezelott eltortem egy nagy tukrot(edesanyam kedvenc tukret:P)es ferjhez is mentem,es nem is halt meg azota se senki a csaladban,meg kutya se s macska se:)
Kar ilyensmin parazni!!!!!!!!!!
Velem pár éve történt meg egy furcsa "baleset".
Előre leszögezem, hogy nem nagyon hiszek az ilyesmi dolgokban.
Van egy indiai szerencsehozó szobrom. Mivel akkoriban nagyon topon voltam, gondoltam kipróbálom hátha segít rajtam.
Egy kis tálban rizst tettem elé felajánlásképpen/ és füstölőt gyújtottam.
Az előszobámban a falon lógott egy nagy tükör.
Mikor elmondtam a szobornak a kívánságomat, pár percig semmi sem történt, de utána egy nagy csattanás és a tükör a földön volt. Egyedül voltam a lakásban, tehát senki nem verhette le. Mivel tudom, hogy a törött tükör nem jót ígér ezért a tál rizst mérgemben a szoborra boritottam. Naná, hogy azóta sem mentem férjhez.
Én úgy tudom,ha a tükör összetörik,akkor hét évig nem megy férjhez az illető.
2003-ban nálam is összetört a tükör és azóta sem mentem férjhez.
De már jövőre letelik a hét év,és várhatom a királyfit hófehér Audin!
Ajjjajjj, nagyon is. De más szerint pusztán genetikáról van szó.
De azért érdekes véletlen. Főleg miután elolvastam Horváth Andrea könyvét. Van egy leírás benne születési dátumokról. Amikor utánaszámoltam, meghűlt bennem a vér....
:-)
Látsz hasonlóságot?
Bizony, bizony....4 évvel ezelőtt....
Terhes lettem a fiammal, emlékszem február 23.-án apám megtudta, 4 nap múlva meghalt. Egészen váratlanul infarktusban. A fiam október 14.-én született (apám szülinapja október 13.-án van ). Brrrrr!!!!!!!!
DDDD
A jelek az életből jönnek, nem a bezárt szobából.
Ne aggódj értem.
További ajánlott fórumok:
- Jó-e a 3 gyerek egy családban a mai világban?
- Idősen, betegen családban vagy otthonban képzeled a jövődet?
- Minimálbérből családban egyre nehezebben jövök ki, vagy talán már ki sem jövök.Ti hogyan csináljátok?
- Indigó gyerek a családban
- Ha a családban haláleset történik, akkor a kutya ezt megérzi?
- Ha a családban haláleset történt, miért kérik hogy volt-e életbiztosítása? Adózni kell utána? Ha nem vallom be, akkor mi történik?