Téged is bosszant, hogy megemelik sok allergiaellenes gyógyszer árát? (beszélgetés)
Nem bosszant, mert már nem szedem őket, ugyanis szart sem érnek.
Azokat sajnálom akiknek asztmájuk van és muszáj valamit rá szedniük.
Én mégsem sírok miatta, mert ideiglenes állapotnak fogom fel és a megoldásra koncentrálok. Próbálom legalább csökkenteni az adagot, hogy tovább kitartson.
De hiszem, hogy az allergiából ki lehet gyógyulni, én most 3. hónapja nem ahsználtam a gyógyszeremet. Ha felismered, hogy mi váltja ki az allergiát és megpróbálod elkerülni az allergént, már nagyon sokat tettél magadért. Lehet,hogy el is hagyhatod majd a gyógyszert. De ha ez nem lenne elég akkor is vannak módszerek amik segithetnek a teljes gyógyulásban. Sajnos vannak lehetőségek amiket nem is ajánlanak fel nekünk valamiért, holott hallok róla hogy ilyen is van. Ha megkérdezem az orvos csak hebeg-habog. Persze, olcsóbb neki a gyógyszert felirni mint a beteget meggyógyitani. Nem tudom hány éves vagy, de én inkább azon gondolkodnék a helyedben hogyan gyógyulhatnék meg. Mert manapság luxus betegnek lenni, és sajnos ez egyre inkább igy lesz. A gyógyszeráremelés csak egy csepp a pohárban.
Ezért nem ezen kéne keseregni, hanem kiutat megoldást keresni a helyzetből.
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- A gyógyszertáros kontra doki
- Van valakinek tapasztalata az Ozempic nevű diabétesz gyógyszerrel?