Te összejönnél egy ex-kommandossal? (beszélgetés)
Gondoltam rádobok egy lapáttal és menőzök egy kicsit:))))
Néhány ember azt hiszi, hogy ettől jópasi/jónő, mármint attól, ha ilyeneket mond.
Nálam nem jó pont ha valakinek sok nője volt és a nagy részük nevét sem tudja. És mondani én is tudok bármit, de nincs értelme. Ez csak önámítás. Legyen 1 vagy 10, de azok legyenek olyanok, akik megérdemelnek, és persze a nevüket is tudjam és egyéb dolgaikat is...
Nekem is volt olyan pasim:-)) Akkor most én is menő vagyok? Ohhh yeah:-)
Boldog Nyulat mindenkinek!
Tehát akkor te egy James Bond vagy :))))))))))))))))Ugye nemharagszol meg nagyon rám ha egy szavad sem hiszem:)))))))))))
A volt deszantos egy női portálon?Na neeeeeeeeeee
:):):):):):):):):):)
Ha nem "ismernélek", még el is hinném!:D:D:D
Miért nem jelölöd meg, hogy kinek válaszolsz?
Ettől totál zavaros a fórum!
A hozzászólások alatt ott van : Válasz erre
Csak rá kell kattintani és érthetővé válik a mondókád.
Na igen, nekem is volt olyan pasim, akinek a nevére sem emlékszem.
Ettől most tök menő lettem, ugye?:)
Ebben tévedsz. Mert igaz. Megállunk a lábunkon.
Csak épp ezt nem önként választottuk! Tisztelet a kivételnek, de kinevelődött egy olyan férfigeneráció, akinek semmi sem szent. Nem számít a gyerek, nem számít semmi.
A nő ugyanúgy dolgozzon, vigye a pénzt (amennyit csak lehet), miközben otthon viszi a háztartást, a családot.
Ezt a magatartás mintát hozzuk otthonról!
Mert csak az van, amit megteremtek, különben sehol sem lennék.
Abban, hogy a mai nők sokszor tökösebbek, mint némelyik férfi, abban uraim, jócskán van részetek...
:(
Családapának nem választanék kommandóst (ha nő lennék), fene sem akarna özvegyen maradni.
Habár elég jó életbiztosításokat kötnek rájuk...
Például gondolom ilyen az Édesanyád, a nőtestvéred és az összes nőrokonod!:)
Pedig azok is nők!
Érdekes, hogy minden férfinek szentek a nőrokonai, az összes többi pedig így, vagy úgy szemét!:)
Pedig az "így vagy úgy szemetek" is rokonai valakinek!
Miből gondolod, hogyha ilyen véleményed van a nőkről - még ha az tapasztalat alapján alakult is ki -, hogy megtalálod azt a fehér hollót?
Nem gondolod, hogy okkal vonzod azokat a típusokat, akiket magadban óhatatlanul lenézel?
Mert végülis, bocs, de ezek az alkalmak nem szeretkezések, csak dugások.
A NŐK pedig általában nem arra valók, hogy az ember beletörölje a farkát és ciao.
Olyan is van, aki egyébként "igen is komoly tartalmas kapcsolatra vágyik ahol ő a mindene a férfinek és fordítva." Csak épp valami miatt nem passzol a partnerrel, és így mégsem olyan lesz a kapcsolatuk. Ezen is érdemes elgondolkodni, mert kettőn áll a vásár.
/bocs, hogy másoltam, de annyira találó a megfogalmazás/
De ez nem válasz! Minden ember más és más, mindenkinek másra van szüksége.
Attól, h valaki ex kommandós lehet érzékeny sőt szeretni ugyan úgy tud mint bármelyik másik ember!
További ajánlott fórumok:
- Másodunokatestvérrel összejönni?
- Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
- Milyen ember az olyan, aki igénytelen emberrel képes összejönni?
- Tényleg igaz, hogy a kórházi dolgozók összejönnek egymással?
- Szülés óta most rendeződik a ciklusom, próbálkozunk a kistesóval de nem akar összejönni, miért?
- Született feleségek rajongók! Susan és Mike összejönnek még valaha?