Te megtennéd? (beszélgetés)
Szerintem nem nagyon néztél te a feltételeknek utána! Az sem biztos, hogy annyi lesz a nettó fizetésed, hogy arra megfelelő összegű hitelt kapnál!
És egyáltalán mire? Van ingatlanod, amit megterhelhetsz? Az megint egy veszélyes művelet! És akkor hol van a saját életed? Mi van, ha te is felvennél a saját életed kezdéséhez hitelt?
Nem fogsz hitelt kapni, mert min. 1 éves (jobb esetben fél éves) munkaviszonyodnak kell lenni és határozatlan időre szóló munkaszerződéssel kell rendelkezned. Ezt nem fogod tudni megoldani pár hét alatt.
Diákhitel? Nem segítene, ha úgy döntesz?
Nem hagynám ott az egyetemet,
nem mennék el miatta dolgozni!
NEM! Te a saját életedért vagy felelős! Ha a sajátodat is elcseszed, akkor már ketten kerültök padlóra...
Legyen eszed! A válasz : NEM!!!
Nem hagynám ott. És nem vennék fel hitelt, egyébként ott is megnézik, hogy mióta van munkaviszonyod, próbaidőre biztos, hogy nem adnak hitelt.
Egyébként nem értem, egyik adóssággal egy másikat befoltozni? Én nem rántanám minden családtagomat magammal!
Nem.
Mindenkinek van takarója!
Azt neked kell tudnod, hogy mi fér bele a rokoni kapcsolatba.
Én ezt egyedül a tesómért tenném meg, de nem aktuális a téma, és asszem neki is több esze van ennél.
Nem!
De te leírnád,hogy ki ez a családtag?
Tesó vagy...?
Nem.
Neznek mas lehetoseget.
Max. halasztani egy evet ( de nem otthagyni !)
Egyetem mellett dolgozni,sokan csinaljak.
Nem tudom mit tennék, helyzete válogatja,DE Te ne tedd meg,(persze, azt teszel, amit jónak vélsz) hiszen áldozatnak éreznéd magad, hogy bezzeg miatta nem lett karrierem.
Egyébként is mi a biztosíték, hogy kapsz olyan állást, amiből nem csupán magadat, de annak a valakinek az adósságát is kitudod fizetni?