Te honnan számolod, hogy együtt jársz valakivel?:)) (tudásbázis kérdés)
Vigyázat...tromfolok!
Még a végén a pasi azt hiszi, hogy attól mert elcsattant egy csók, járnak...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Yes-yes-yesssssssssssss...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ebben én se értem, hogy mi a vicces...
Nekem volt olyan, akivel csókolóztam, mégse jártam...olyan is akivel lefeküdtem, mégse jártunk utána...jobb tisztázni, hogy akkor mi van...
Sziasztok!
Azt,hogy meddig fog tartani még nem lehet megítélni nagyon sok idő kell hiába mondod azt,hogy ő a nagy ő csak lakva ismeri meg az ember egymást.Az után mikor eltudod fogadni a hóbortjait,esetleges rendetlenségét,disznóságait akkor tudod azt mondani,hogy a részedről hosszú kapcsolat lesz,de akkor is ott van még ő és ő nem biztos,hogy eltudja fogadni mikor hisztis vagy vagy éppen reggel mikor felkelsz nem vagy olyan szép és izzadt vagy ezeket a dolgokat nem mindenki szereti és nem mindenki fogadja el.
De ugye nem mindenki ilyen!
Történetem:
2002.12.25.Megismerkedtem Tomival disco-ban.Fellegekben jártam normális,jólnézki,jól csókol.2 hét múlva lefeküdtem vele lesz ami lesz megtettem.Sokan azt mondják jaj nem szabad én se azt mondom csináld mert nem mindenkinek van szerencséje ezek után együtt maradni a fiúval,de nekem sikerült nem sokára ünnepeljük a 8.éves évfordulónkat a megismerkedésünk évfordulóját.2008.09.20 esküvő.2010.04.15 kislányunk születése.
Tehát most még nem tudtok semmit majd ha odáig jutottatok,hogy össze költöztök akkor biztosabb,hogy hosszú a kapcsolat,de még ez sem mindig így van!
Ha lehet egy tanácsom ne gondolkozz azon,hogy jártok-e vagy sem hanem legyél boldog és majd az idő eldönti.
Ha mégis csak erre tudsz gondolni akkor gondold át milyen gyakran találkoztok és milyen gyakran beszéltek telefonon,hányszor hívott fel,és hányszor kérdezte mikor találkoztok.A legfontosabb mivel nő vagy tudod mikor van az mikor a pasi egyre többet akar a húgomnak(20)azt szoktam mondani mindenféle sexre vágyó jelet figyeljen mert ha túlzásba viszi a pasi lekell állítani ha azt mondod neki,hogy te még nem akarod akkor figyeld a reakcióját,ha duzzog,fintorog vagy ha ennek ellenére is tovább csinálja akkor töröld ki a számát és felejtsd el.
Mivel 19 éves vagy ezeket már tudnod kéne!
Ha van még valami kérdésed írj privátot mert úgy látom itt vannak olyan "érett"gyerekek akik kinevetnek pedig ez nem vicces.
Megbeszéltük?na ez a ha-ha kategória:D:D
De szép párbeszéd lehet:
-Figyi!Leszel a barátom?
-Igen leszek...
-Szóval akkor járunk?
-Igen,járunk,mindjárt ki is írom iwiwre,hogy "kapcsolatban".
:D:D:D:D
:)
Kezdetben minden jobb, de ahogy telik az idő úgy fognak átértékelődni a dolgok.
A szerelem mindig elmúlik és szeretetté fog átalakulni.
Miből tudod, hogy tovább fog tartani? Lehet, hogy hosszú kapcsolatot szeretnétek mindketten, de ahogy megismeritek egymást (sok idő) úgy fog eldőlni, hogy vele szeretnéd e leélni az életed, szülni gyereket...
Igazából a kérdés onnan jött, hogy a "tapasztaltabbak" honnan tudják eldönteni, hogy egy kapcsolatból akár lehet hosszú távú valami is, vagy 1-2 hónapnál úgysem tart tovább?
Tegnap találkoztam harmadik alkalommal egy fiúval.. úgy ölelt csókolt, mintha soha nem akarna elengedni, de mi van akkor, ha ez csak kezdeti lelkesedés??
Mennyire éljem ebbe bele magam?
További ajánlott fórumok:
- Megtörtént már, hogy együtt voltál valakivel, de közben másba voltál szerelmes?
- Érdemes-e együtt élni valakivel, akivel már csak a gyerek köt össze?
- Ti együtt lennétek valakivel, aki nem szerelmes belétek?
- Valakivel együtt vagy, mégis egyedülállónak állítaná be magát! Bántana?
- Lehet valakivel csak megszokásból együtt lenni?
- Mit gondoltok arról, ha valaki középiskola óta együtt van valakivel, sőt házasok is?