Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Tb ügyintézés, segítenétek? fórum

Tb ügyintézés, segítenétek? (tudásbázis)

2012. márc. 9. 08:21
gondolom vagy az egészet átvállalja vagy semmit sem.
2012. márc. 8. 22:21
Az ő és -ha családjával él- családja jövedelmi és vagyoni viszonyaitól függ, hogy az önkormányzat átvállalja-e az egbizt. fizetését :S
2012. márc. 8. 16:53
Nagyon jó...
2012. márc. 8. 16:35
Ha júniusban végzett, akkor december 16-tól kell fizetnie maga után a tb-t. (okt. 31ig hallgatói jogviszony és utána még 45 napot adnak) Most havi 6390 ft.
6. fdea9923f4 (válaszként erre: 5. - Sophieee)
2012. márc. 8. 12:39
Ezt nem tudom sajnos, csak azokat a dolgokat, amiket megtapasztaltam.
2012. márc. 8. 12:38
Vajon van méltányosság? Azaz ha időközbe valamelyik családtag a háztartásból, elveszti a munkahelyét és a család jövedelme így nyilvánvalóan csökken. Vajon ezt mennyire veszik figyelembe?
4. fdea9923f4 (válaszként erre: 3. - Sophieee)
2012. márc. 8. 12:31
Lehet, hogy utánanéznek.
2012. márc. 8. 12:28
Mondjuk, gondolom a családi helyzettől is függ, hogy az önkormányzat segít-e.
2. fdea9923f4 (válaszként erre: 1. - Sophieee)
2012. márc. 8. 12:23

Szia!

Én tavaly júniusban vizsgáztam, decemberben mentem be elintézni a TB-t, azt hiszem, december közepétől (pontos dátumot nem tudok, bocsi) kell fizetnem magam után.

Igen, ha a zsebpénzéből tudja, akkor abból kell, bár hallottam olyan lehetőségről, hogy be lehet menni az önkormányzathoz, ha nem tudja fizetni... Én ott nem voltam, ezért nem tudom, mennyi az esély arra, hogy tényleg fizessék az ember után. :)

Arról nem tudok nyilatkozni, hogy visszamenőleg ki kell-e fizetni, mert nekem nem volt elmaradásom.

2012. márc. 8. 12:08

Sziasztok! Remélem nem leszek lehurrogva ha esetleg valaki unja ezt a témát.

A helyzet a következő:

Ismerősöm tavaly júniusban végezte el az iskolát de a TB-jét még nem intézte el. Hallottam olyanról, hogy amíg érvényes a diákigazolvány ami okt. 31. addig nem kell fizetnie. És talán még utána 45 napig??? Pályakezdő munkanélküli és ezentúl amíg nem talál munkát gondolom saját zsebből fizeti mivel pályakezdőknek nem jár semmi féle támogatás.Most intézi még csak el a TB-jét akkor a visszamenőleg is ki kell fizetni az elmaradott összeget és utána havonta saját zsebből míg nem lesz munkája?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook