Távol a gyermekemtől (beszélgetés)
Ez mindenkinek büntetés. Gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek egyaránt:(
Megéri?
Nem hiszem.
Sajnos a közeli környezetemben (férjem családja) előfordult már, hogy pitiáner sértődések miatt az anyuka hónapokig, évekig nem beszélt a felnőtt gyerekeivel, így kimaradt az unokázás is, pedig pont akkor voltak kicsik. Ez a kiesett idő soha nem pótolható. Hogy neki megérte-e, nem tudom.
Magam részéről soha nem tudnám elképzelni, hogy megszakítsam a kapcsolatot a gyerekemmel.
Nincs az az indok, ami miatt elfordulnék tőle. Vagy Ha ő előfordul, addig mennék utána, amíg nem rendeztük.
Szerencsére Anyukámmal nagyon jó, szeretetteljes a kapcsolatunk.
Persze, hogy jó. Bp-en lakik, mi meg az agglomerációban. Amikor jön, úgy megszorongatom mindig:)
(Ő szeptemberben fog elutazni két évre, 10.000 km-re, akkor fog megszakadni a szívem. De a munkájához kell, meg amúgy is, élni kell az életét).
Kérdező, így is nehéz sokunknak a távolság, de ha még rossz lenne a viszony, az borzasztó lenne.
Ezért tanácsolja itt mindenki, hogy kezdeményezz a gyerekeidnél.
Ez a kamu, hogy "nincs eset" :(
Ilyent nem talál ki csak úgy a habokra senki.
Mondd... etetsz bennünket?
Baj, hogy nem zokog veled a többség, hogy szegény anya... elhagyta a gyerekét? Inkább fordítasz a történeten?
Ki vagy?...milyen játékot játszol?
Bár ez nem volt játék, az szinte biztos!
10 Karácsony a gyereked nélkül..... :'(
Ezt szinte nem akarom elhinni!
Hogy lehet ilyent megtenni?
Gondolom, hogy a karácsony közeledte erősíti benned ezt az érzést, hogy hiányzik.
Hát hogy ne hiányozna a gyereked?
Ha nagyon hiányzik, úgy is megteszed a lépést.
Tegyél fel mindent egy lapra!
Vegyél apró, jelképes ajándékokat, süss egy nagy tálca sütit, és csöngess be.
Mondjuk ne pont karácsonykor.
Kicsit előbb.
Soha nem tudjuk meg az okát?
Mert most is épp itt vagy, esetleg csak hobbiból nyitottad a fórumot?
Egyszerűbb lenne elfelejteni?
A gyerekedet?
Mihez képest?
"Zsuzsanka! Azok mondják, hogy mentek volna utána, akik soha nem jártak hasonló cipőbe."
Nem ...ezt nem hiszem! Nem jártam ilyen cipőben, az igaz... de az biztos, hogy nincs az a férfi, aki miatt a gyerekemet elhagytam volna!
Kevés az infók, de nem hinném,hogy bármi fajsúlyos dolgot elhallgatnak, ami őt védené. Tartom az álláspontom.
Kivettem ismét?:p