Társkeresés a neten (beszélgetés)
Udvarlás:)
"Te meg én tudjuk,csak fecseg a nő,
Miközben szenvedélye egyre nő.
Mondd hát neki azt,amire vágyik,
Ha eljutunk az ágyig!
Haver ,mondj neki akármit!"
Ha neki ez az eszes és dicséretes,nála komoly bajok vannak!Pont az ilyen egyének miatt él ez a fórum!:)
Na ezek utan ki mer majd belekezdeni?!
Mondjuk eros es hatarozott embereknek megy a tarskereses is jol...
a skizofrent diagnosztizaljak, nem olyasmi, mint manapsag, hogy a pszichopatat is rafogjak barkire, aki nem szerelmes beled, csak atszecs egy kis szexert, egyuttletert es loditgat
konnyebb azt mondani, hogy pszichopata, minthogy bedoltem egy seggfejnek :D nagyon konnyen rasutik ezt ma sok mindenkire, de nagy kulonbseg van akozott, hogy valaki erzelmeket hazudik szavakkal, hizeleg, hogy elerjen egy eppen aktualis celt, es akozott, hogy valojaban nem erez. a legtobb ilyen tulajdonsagunak latszo ember tisztaban van azzal, hogy rosszat csinal, lehet, hogy elvezi is, de a pszichopata mas dolog. az pont nem diret ver at, mert nem erzi a kulonbseget, az csak a pillanatnyi helyzetben viselkedik ugy, hogy megkapja, amit akar, mert eszes
Bocs, de látszik, hogy neked meg a "magánakvalók" lelkivilágáról nincsen lövésed sem. Úgyhogy a tippjeid arról, hogy milyen lehet nekik, legalábbis viccesnek hatnak, hogy finoman fejezzem ki magam.
Az utolsó két bekezdésed akkora ostobaság, hogy ha te tényleg ilyen szinten vagy csak képes "gondolkodni", akkor őszintén sajnállak, de én ilyen szintű "érveléssel" nem fogok vitába szállni.
Köszönöm, belenézek ha megtalálom.
Van amikor bármit csinálsz nem tudod elkerülni. Persze az én esetem kivételesebb, nem sok férfiről derül ki időközben, hogy skizofrén.
Ha címkézni akarunk nagy munkára vállalkozunk, mert mindannyian egyediek vagyunk. :)
Kétségkívül igazad van, amennyiben ezekkel a "címkékkel" takarózik az ember, s nem azt mondja, hogy fejlődni akarok, mert ez és ez a gyenge pontom. Én fejlődéspárti vagyok. :)
Az oszd meg és uralkodj elvben is igazad van, mert a család a társadalmi együttélés alapsejtje, ha az emberek nem képesek családban élni, akkor gyakorlatilag együtt dolgozni sem, szét is vertük a civilizációt. Most nem mennék bele katasztrófaelméletekbe, de errefelé haladunk. A történelmi civilizációk nagy része akkor bomlott fel, amikor az erkölcsi normák fellazultak.
en ezt sem hoznam fel a tarsfuggosegre peldakent. az ilyen az aldozat tipus, es akar a maganeletben, akar a munkaban elofordul
a tarsfuggoseget egy modernkori maszlagnak tartom, mint sok mast. huzzunk mindenre egy fuggoseget, psziches betegseget, erre fol mindenki talal maganak mentseget a rossz viselkedesere, hozzaallasara, nem pedig a megoldast keresi
ha megvizsgalod a tarsfuggoseget, tulajdonkeppen mit jelenthet? vagy azt, hogy az aktualis tarsadtol fuggsz, vagy azt, hogy magatol a paros lettol, nem birod a maganyt. tehat vegyuk ezt egy negativ, rossz dolognak, biztassunk mindenkit arra, hogy ne fuggjon mastol erzelmileg, ne ragaszkodjon, sot legyen inkabb egyedul, vagy ha megis kapcsolatban, ne fuggjon, legyen erzelmileg csak annyi, hogy barmikor dobhassa, cserelhesse
nem efele haladnak a dolgok? szoval biztos, hogy mindenre es mindenkire pszichocimkeket kell aggatni? :D
szerintem egy tarsfuggonek se mindegy, hogy kit, nem arrol szol, hogy o barkivel. raadasul, mint irtam, egy kapcsolatban ketten vannak, nem a tarsfuggo dont csak, hogy elkapom az elso szembejovot, es egyuttelesre kenyszeritem :D
en sok embert ismerek, ferfit es not is, aki siman kimondja, hogy egyedul rossz, elveszett, es nagyon szeretne valakit, mert egyedul nem tud magaval mit kezdeni. de naluk is habitustol fugg, hogy mikor talalnak part es milyet.
egy kapcsolat nem ugy lesz, hogy megismerik egymast es a kovetkezo percben kapcsolat maris, meg akkor sem, ha rogton ez a cel. hiaba akar egy tarsfuggo kapcsolatot, ha nem jon olyan, aki tetszik neki, vagy megismerkednek, de a masik nem kezd el erezni, ragaszkodni es tovabb all
egy tarsfuggo is lehet szerintem hosszu ideig maganyos, mert nem fog osszejonni olyannal, akihez egy ujjal se erne hozza :D de valoszinuleg egy tarsfuggo olyat talal maganak, akiben megvannak azok a tulajdonsagok, amik az o szamara vonzoak, es kompromisszumkepesebb, mint az, akinek az igenyei es elvarasai az egekben vannak
szoval nem olyan biztos, hogy a tarsfuggoseg barmi rosszal jarna, hiszen miert lenne rossz tarssal elni. irom ezt ugy, hogy szerintem en egymagamban is jol ellennek eletem vegeig :D
Látod, csak tudunk mi kulturáltan kommunikálni, ha akarunk. És még egyet is tudunk érteni. :)
Már csak az a kérdésem, hogy mi nem tetszik az én életemben?
Hát igen, az örök nagy kérdés...
Szerinted melyiket vegyük figyelembe: az érzelmeket vagy a logikát?
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Mi a véleményetek a társkereső profilomról?
- Az átlag interneten társkereső embert le lehet nagyjából erre szűkíteni?