Tápszer gondok... (beszélgetés)
Szia!
Mindenképpen váltsatok tápszert, nem kell kutyulgatni, csak keressétek meg, amit bevesz a pocija! Az én lányom a Bebát hányta ki, nála a Mildibé vált be! A fiam Bebán "nőtt fel", egyszer próbáltam neki Humana-t adni, mikor a Bebából készlethiány volt, és nem ette meg! Annyiféle tápszer van, keressétek meg amit szeret, és nem bántja a pociját! :)
Én semmi esetre nem keverném a két tápszert.
Inkább beszélj az orvossal vagy vidd el a legközelebbi gyermekkórházba.
milyen az az aptamil?
Normálisan keverem be...eddig nem volt gondja..
Esetleg még arra gondolok, hogy hallottam olyat, ha a baba valami hasmenést beharap a laktáz lecsökken a belében és ezért a laktózt nem tudja megemészteni, ekkor szokták adni a laktózmentes tápot, hogy utánatermelődjön...
A közelemben még kismama sincs :( Ez effektív tejallergia? Vagy intolencia, ami megszűnik?
vagy mi a csoda? Hiába bújom a netet...
Szia!
Én sem gondolom, hogy a fogzástól hányna!
Mi mi is milumil Ha-t ettünk, semmi problémánk nem volt vele... De, miért nem ír fel másikat a dokitok? Nem is tudtam, hogy lehet keverni őket.
2,5 hónapos a kislányom, sajnos nem sok tejcsit kapott, csak 1 hónapig kiegészítésként... mellette milupa milumil Ha 1-et. Jól működött kb 1,5 hónapos koráig, akkor elkezdett menni a hasa, majd kevertük fele fele arányban a nutrilon low lactose féle tápszerrel. Kiválló volt, napi egy időzitett széklet, szépen és rendesen evett 120-150ml-ket.
Sajnos elfogyott a tápszer, megszünt "helyette" milupa laktózmentes tápszert kaptunk, ami" állítólag" pont olyan... nos, keverve folyamatosan hányt túrósat 30-50-80ml ket eszik, majd simán csak ezt adtuk neki, mivel a ha 1-től ment a pocija. Nem javult a helyzet, a védőnő tanácsa próbálkozzunk...biztató...
Valakinek hasionló gondja, ötlete???
További ajánlott fórumok:
- Császárral szülő és tápszeres babát nevelő szülők írjatok!
- Valóban káros mikróban melegíteni? A sógornőm még a tápszerhez a vizet is mikrózza. A szilárd táplálékot is műanyag edényben mikrózza. Baj?
- Beba HA tápszer!
- A szoptatás kontra tápszer
- 6 hónapos babának répafőzelék. De hogyan? Tápszerrel vagy anélkül?
- Bűn 4 hónapos kor előtt (minőségi!) bébiitallal kínálni a gyereket, mert sokat akar enni?(nem szopik, tápszeres)