Táppénz kifizetés időpontja (beszélgetős fórum)
Sziasztok kb a párom június 10 -16 felé adta be a táppénzes papirját munkahelyre ahonnan magyar államkincstár felé küldték számitógépen keresztül.
Kb mikor várható a kifizetése?
A MÁK a magyar állam dolgozóinak fizet, nem kft meg egyéb vállalkozók alkalmazottjainak a bérét.
Nekünk vállalkozóknak az OEP fizet, és onnan is jött az utalás...
Február elsején megkaptam 4 heti táppénzt.Nem az OEP fizet,hanem a területileg illetékes MÁK-ot.Őket kell hívni,segítőkészek.
Melyik megyéből vagy?
Nos? Nektek miújság?
December 1 óta táppénzen vagyok, eddig semmi. Egyik könyvelőm mondta, hogy itt még csaka novemberi táppénzeket fejtik. A cég ahol dolgoztam leadott állítólag mindent.
Az OEP meg elérhetetlen, ha felveszik akkor kapcsolnak valakihez, aki fel sem veszi.
Tudnál nekem telefonszámot adni?
Én sem kaptam meg.
Nekem is 2x2 hét ami már be van adva+ újabb 2 heti le van adva a munkáltatónak.Tehát már 6 hét.
Én dec.18.án kaptam utoljára.
😡
Felhívtam őket,a férjem tpze nem jött,dec16-jan15-ig,tehát 2×2 hét.Van új rendszerük és van régi 😕 a januárit látják,de mivel folyamatos táppénz ezért addig nem utalnak amíg a decemberi nincs meg a régi rendszerben,megkérdezik a könyvelőt.Kérdeztem mikor telefonáljak újra azt mondták teljesen mindegy holnap holnapután,mert folyamatosan csörög a telefon náluk.
Szuper😡
Igen igy csinálják. Majd a könyvelőnek kell benyújtani a fizetendő számlákat.
Nem is értem, hogy ettől mi lehet neki fontosabb, mint arra ügyelni, hogy a leadott TP papírok időbe el legyenek küldve.
Rákérdeztem...
A könyvelő még nem küldte el, állítólag sok a munkája és még nem volt rá ideje.
Elszomorító 😡
Rá kell kérdezni,mert lehet valahol az akták legaljára került a táppénzes papírod és akkor várhatod a pénzt.
Valamikor én is jártam így.
Köszi,de ez sablon szöveg.
2x2 heti (28 napi)papírom van beadva,és ennek kifizetésére várok.
Ha 8 naponta fizetnének akkor kellett volna már kapom pénzt.
Sziasztok
Tudna valaki segíteni nekem?
A Magyar Államkincstártól mikor várható a táppénz fizetése bankszámlára?
A hónap melyik napján utalnak?
További ajánlott fórumok:
- Reálhozam kifizetés
- Családi pótlék és gyes utalásának időpontjai 2010-ben
- Tudja valaki a 2011-es Gyes és Családi pótlék postai, illetve a banki utalás időpontjait?
- Örökösödési tartozás kifizetésével kapcsolatban tudna valaki segíteni?
- Testvér kifizetése öröklésből
- Hol érdeklődjek utána, hogy miért késik a táppénz kifizetése?