Engem is erdekelne valamilyen tapasztalat a cseppekrol.... nem merek rendelni/hasznalni ilyen meregtelenito cseppeket -nehogy kihozzon valamit,kidobjon valamit a szervezetem.
Nekem szemolcsokre kene, mivel a homlokomon vannak nagyon aprok. mar porbaltam egetessel stb vel de eleg makacsok es nem tunnek el konnyen...vagy pedig visszajonnek
A felmérés nagyon meggyőző volt. Az egész test, szervek, psziché ki van elemezve melyik milyen viszonyban van a másikkal, hol van méreganyag, honnan származik. Annyi infót kap az ember, hogy érdemes diktafonra venni, jegyzetelni nem lehet mert annyi az info és mindkét keze foglalt az embernek (egyikbe a műszert fogja, másikat mérik). A problémák közül megkeresi a legsúlyosabbat és arra ajánl cseppeket. Későbbi visszamérésnél lehet követni, hogy volt-e javulás. Olyan érzésem volt a vizsgálat alatt, hogy egy lestrapált bringa vagyok és végre egy szakember néz át rajtam mindent az utolsó csavarig.
Jártas nem vagyok, de nemrég használtam. Vékony testalkatú vagyok és mindig szerettem volna felszedni pár kilót, de nem sikerült. Nem erre kaptam a cseppeket, de "mellékhatásként" 3 hónap alatt 59,4-ről 66-ra gyarapodtam. A gyarapodás a cseppek abbahagyása után is folytatódik. Először felmérik az egészséget, amit hagyományos kivizsgálásokkal évekig sem tudnának elvégezni, aztán ezeket kezelik, az én ismereteim szerint kiemelkedő eredményekkel. Jelenleg elfogyasztottam 4 üveg különböző cseppet és tervezem hogy visszamegyek újbóli állapotfelmérésre és ha szükség van még valamilyen cseppre, akkor jöhet. A módszer képes eltávolítani az oltási maradványokat, nálam például ez volt az egyik probléma.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.