Tanity barnító testfújás (beszélgetés)
Hát igen azért mondom, hogy mindennapos "használatra" egyáltalán nem javaslom. Persze akik ezzel foglalkoznak ők igen. Hát egyébként biztos bőrtípustól is függ, de nekem sincs probléma a bőrömmel, mégis foltosan kopik.
A ruhát veszem, ezért nem érdekel ha befogja. Csak aznap legyen szép.
Vettem barnítókrémet, elég drágát, de sárga lettem tőle, nem barna :S
és nekem az is foltos lett picit. de a nagyobb baj a sárgaság volt...
Ez, amit leírtál, egy horrorfilm szinopszisának tűnik :))
Mi lenne, ha barnítókrémet használnál? Szerintem nagyon jó minőségűek vannak. Nekem pl. Vichy van, annak gyönyörű a színe és egyenletesen kopik. Bár azt hiszem, már nem kapható. A Douglasban biztosan találsz.
Azért arra vigyázz, hogy a ruhát ne fogja meg, mert tönkre is teheti.
egy kérdésem volna ilyesmivel kapcsolatban.
volt régebben egy pisztolyos spray, amit akárki meg tudott venni ilyen wellmed boltokban. de megszűnt. azt én is fel tudtam magamra fújni hibátlanul és 10 napig tartott. Igaz a végén már halványabb volt. És még csak csúnyán sem kopott. :(
Létezik most is valami hasonló szer? Amit lehet önállóan használni? És gyors barnaságot hoz?
Szia! Engem eddig 3szor fújtak és nagyon fontos az, hogy mennyire ért hozzá az aki csinálja. Az első nagyon jó volt, szebben is kopott. A második már egy fokkal rosszabb, a3. pedig katasztrófa volt...
Nekem a rózsaszín ruhámat nem fogta be, viszont 1 nap után ahol a melltartó pántja volt, ott már le is kopott a szín. És igen, sajnos foltosan kopik. szerencsére az arcról nem annyira vészes, de a lábszáram olyan volt mint egy leprásnak vagy nemtudom. de elég csúnya. ezt szerintem tényleg csak alkalmakra éri meg, mert 2-3 napig van szép színed utána elkezd kopni. Én viszont terhes vagyok, így szoli kizárt. csak ez maradt hogy ne halott mennyasszonynak látszak. :)
Szia! Köszönöm, de ugye ezt előtte való nap kell megcsinálni, és akkor már rengeteg doglom lesz, így Debrecen kizárva. Meg üzemanyaggal együtt már több mint 10.000 lenne.
de köszi azért mégegyszer
Sziasztok!
Szeretnék olyan szalont találni, ahol szépen fújnak. 3 helyen voltam már, az elsővel nagyon megvoltam elégedve, de sajnos az a csaj már nem foglalkozik vele :(
Hónap végén lesz az esküvőm, fontos, hogy szép és egyenletes színem legyen. Az nem baj ha befogja a ruhát, ha csúnyán kopik, csak aznap legyen kifogásolhatatlan.
Szóval olyan hozzászólókat várok, akik tudnak ajánlani szalont. . .
köszönöm előre is