Tanácsokat szeretnék kérni (beszélgetés)
Az "útmutatóban" ne azt mondd,amit ne tegyen,hanem azt fogalmazd meg,amit tegyen!
Pl.nem:Ne dobáld szét a zoknijaidat!
igen:Szeretném,ha kivinnéd a fürdőbe a zoknidat!
A tv-ben láttam valakit beszélni,ő tanácsolt ilyeneket.
Hmmm, ravasz :D
Bejött ez neked valaha?
Lehetőleg ne meccsnézés,sörözés,dugás és gépezés közben kérdezd meg.
De valószínű, még így sem fogja érteni mit akarsz,hisztinek gondolja.
1. Fogalmazd meg magadnak a problémát
2. Kényszerítsd rá hogy halgasson meg, vegyen komolyan. Pl. szex, kaja, tiszta ruha stb. megvonással ha kell.
Ha már elkényeztetted, akkor ezt nem lesz könnyű elérned. Kikönyörögni meg mégúgy sem tudod.
Kicsit vonulj vissza, építsd le magad a kapcsolatban és kiderül, hogy észreveszi-e a hiányt és a fejéhez kap-e.
Figyelj, a pasik konkrétumokból értenek.
Mi az, ami régebben volt, most pedig hiányzik? Mi maradt el?
Rám tényleg nem lehet rámfogni, hogy elvakult férfipárti lennék, de itt te is hibás vagy.
Meg tudod pontosan fogalmazni, mi nem jó?
De mi az, amit nem akar megbeszélni? Pontosan mi nem jó neked?
Házasságot szeretnél, és ő nem kéri meg a kezed? Miben változott?
Ne haragudj, de még ide sem írtál konkrét dolgot.
Nem lehet, hogy először saját magaddal kellene tisztában lenned? A leírtak szerint bizonytalan vagy a saját érzéseidben. Ajánlom figyelmedbe Byron Katie Munkáját. Először próbáld meg saját magadban tisztázni a dolgokat, és még az is kiderülhet, hogy nincs mit megbeszélni. Ha mégis, akkor legalább már tisztábban látod majd. Egy videó, hogyan is működik a Munka:
És a részletes leírás, hogyan tudod a saját helyzetedre alkalmazni a módszert:
:(
És nem mond semmi értelmeset rá?
Igen szerintem egyáltalán nem tisztel de akkor lehet hogy én se.
Túlságosan el lett kényeztetve, mondta is régebben, hogy még sose törődött vele senki úgy mint én, de úgy látszik ez se jó a pasiknak. Nem becsül meg semmit.
Ezek általánosságok. Konkrét példákat mondj neki. Pl. eddig kinyitotta előtted az ajtót, de már nem teszi, vagy mittudomén.
Ezzel anynit mondtál, hogy neked nem jó, de azt, hogy mi nem jó, nem mondtad.
További ajánlott fórumok:
- Influenzás a családban! Szeretnék tanácsokat kérni Tőletek, hogy egy fedél alatt élve egy influenzással, hogyan tudnám megúszni ép bőrrel?
- Édesanyám beteg, aggódom - Tanácsokat szeretnék kérni
- Öltözködési tanácsokat szeretnék kérni Tőletek. Hogy én is jó tanácsokkal láthassam el a menyemet, ha szükséges. (folyt.)
- Szeretnék tanácsokat kérni!
- Hőmérőzéshez szeretnék tanácsokat kérni.Tudtok segíteni?
- Képszerkesztéssel kapcsolatban szeretnék tanácsokat kérni!