Talált régiségek (bajonett, pénz, gyűszű... stb.) (beszélgetés)
Nekem is van sokminden, pengők, régi forintok, Horthy pengők, bútorok, vásznak, zsák stb, nemtudom meddig tartogatom még, elkellene már adogatni őket lehet,🤔 de utána meg hiányoznának úgyérzem!
Üdv,
Érdeklődni szeretnék, valójában milyen régi lehet ill-, milyen nemzet régisége lehet ez a cigarettatálca? Illetve mennyit érhet? Az egyik oldal japán építészetre utal.
Köszönettel szíves segítségük
Kép linkje:
[link]
Sziasztok!
Van valakinek ismerőse aki ért a bélyegekehez?
Lenne egy megörökölt bélyeg albumom 20oldalas tele különböző Magyar,illetve Külföldi bélyegekkel.
Szépen sorrenben vannak stb..
Szeretném megnézetni,hogy ér-e valamit.
Előre is köszönöm.
Bocsi,nem tudtam kihagyni.:D))
:D jajj ugyan már :) Arra gondoltam, hogy van e valakinek, valami talált dolga?:) A párom édesapja, rengeteg régiséget halmozott fel, hagyott maga után.. régi pénzeket.. főként
Mármint?Mire gondolsz?Én már lassan régiségnek számítok.Valakit nem érdekel jó áron egy vén csoroszlya?Kicsit morgós,csontjai megkopottak de még használható::D))
Igen szoktam.Oké majd csinálok képet,vagy megnézem van e ott hasonló.
kb az árára lennél kiváncsi? Ha gondolod küldj képet mendra@freemail.hu de szoktál vaterázni?
Van pár régi bútorom,meg terítőm,nippem.
Érdeklődj régészeknél, restaurátoroknál, ők hogyan csinálják.
Festményt keresek csak olaj és keretben érdekel mendra@freemai.hu küldj képet rola mondom az árat.
bronz gyűszű tulajdonos van?
amugy a bajonettem(szurony) jó ideig a földbe lehetett szegény... mert a rozsda jó megrágta... a tok helyenként likas... és még a rozsdaoldó se szedte le rendesen..
Egyenlőre ez sem használ..
Nekem van kb. 80 éves Singer himző varrógépem, ugyanennyi idős ezüst férfi zsebóra, ezek még az anyai nagyszüleimé voltak, akik 1902-ben születtek, és egy Biblia, amit kb. 1870 körül vettek, ez a dédnagyapámé volt. Át kellene köttetni.
Az oda se vág neki :D megpróbálom rozsdamaróval... kiderül mi lesz...
Lehet kapni festéküzletben azt a nagyon finom polírpapírt. De utána valamivel csak át kellene kenni, különben újra rozsdásodik.
nekünk van egy régi huszár kard,több mint 100 éves..
én is kiváncsi lennék mit lehetne érte kérni...
Rozsdamaró megteszi? Vagy nagyon roncsol? Mivel iszonyú rozsdás... Mivel kéne tisztítanom?
Viccelsz? Persze, hogy érdemes!
Nekem csak egy régi csillárom van, de volt rá példa, hogy bekiabált valaki az ablakon, hogy nem akarom-e eladni. :D Nem akartam. :P
Szerintem érdemes. Meg az utoljára megjelent cikkem is el elolvasnod. :)
Érdemes egy rozsdás bajonettet letisztítanom? Ér valamennyit? Neked is vannak régiségeid? Amit találtál, vagy az ősök rádhagytak? Tudjátok mennyit ér? Milyen korból?
További ajánlott fórumok: