Miért nem mondja el, hogy párt talált? (beszélgetős fórum)
Hát persze,h nem akar megbántani,mert önző! Mert úgy gondolja majd tartogat még kicsit a polcon téged is.Amikor majd úgy gondolja elő vesz! Ennyi.
Igy van, de ne keverd ossze a kettot. Az erdek etikai, mig az ok logikai fogalom.
Egyebkent, ha a szeretet onmagaert valo lenne, akkor megszunne etikai fogalom lenni es isteni eredetu lenne, mar ha hihetunk Aquinoi Tamasnak...
Am ez a kerdes, illetve kerdeskor meghaladja az itt forumozok legtobbjenek "tarkapacitasat"...:D
Most, hogy tudom van barátnője, értelmezni tudtam a jeleit, tudom, hogy hazudott.
Nem beszéltek, nem találkoztok. Ennyi.
Ebben minden benne foglaltatik.
:),megértm hogy az igazság nem mindig kellemes
Jól van. :D Asszem csinálom tovább a dolgaimat. Elérkeztünk társalgásunk csúcspontjához. Itt kell abbahagyni. :D
Ez évben mennyi az összetört szív a listádon,Édes?:)
És te elégedett vagy magaddal...?
Csak kamu,hogy boldog vagy.
Boldogág? Most is az vagyok, és elégedett. :)
És látod? Mégsem hozza meg neked a boldogságodat ez a fajta önismereted.Ezek alapján érzed úgy,hogy te használhatsz bárkit,aki megnyitja neked a szívét?
Te vagy az,aki nem tanul a saját hibáiból.
Minden ember szabad, társsal vagy anélkül. A szabadságának ereje nem azt jelenti, hogy mindent megtehet, hanem azt hogy Ö dönti el mit tesz meg és mit nem. Minden ember másmilyen döntések hatására érzi magát szabadabbnak. Egyik sem rosszabb a másiknál, vagy kevésbé szerethetőbb. Egyikünk sem tartozik elszámolással a másiknak. A kapcsolatainkban is úgy jó ahogy viselkedünk, önmagunknak. Aztán a személyünk dönti el, hogy akarunk e ennél többet, ha igen akkor többet is adunk. A személyünk dönti el, hogy mit várunk el a másiktól. Természetesnek mondjuk, hogy azt várjuk el amit mi adunk. Pedig ez önzés, de nem baj, én szeretek önző lenni ilyen téren. Van aki azt mondja nem önző, csak mert a fejében megszabta a másiknak, hogy akkor a jó, megfelelő Neki ha csak az övé. Ám mint tudjuk a kisajátítás önző. Mivel én önző vagyok mellém önző ember illik, aki meg szabadelvű amellé szabadabb. Nem vagyunk mágnesek, hogy az ellentétek vonzzák egymást.
Azért nem mindegy,hogy társ mellett,vagy egyedülállóként teszi meg az ember.
És nem mindegy,hogy a másik fél mit is gondol,ezért érdemes letisztázni a dolgokat.
Te olyan vagy,hogy falod a nőket.
Én nem tudok akárkivel együtt lenni.Nem vagyunk egyformák.Ahogy telnek az évek,csak azt látom,hogy nem igazán változnak bizonyos dolgok.
Bárki megteheti, ez nincs korhoz kötve. "Nem csak a húszéveseké a világ!" Jobb lenne ha te is megtennéd. :D
Nem szégyen,amiről írt.Fiatal.Ő megteheti.
Te nem tanulsz.És te vagy profi ebben,neked kéne segíteni,nem?
Azok a könyvek nem azt írják, hogy felejtsem el a múlt szörnyűségeit, hanem hogy tanuljak belőlük. Amúgy meg, segíts szégyen fórumnyitó sorstársadnak. :D
És éppen ezért gondolsz mégis rám?:)
Dehogynem, éppen azért nem vagyok már veled. :D
Nagyon jól fújod azoknak az önismereti könyveknek a tartalmát,amiket annyira kedvelsz.Kár,hogy nem tudod átrakni a valós életbe a tanultakat.
Egy kapcsolat érdeke, két ember érdekeinek a találkozása.
Nem mindenki olyan érdekember,mint te.
Vagy kit hogy fogadok el és kit nem. Minden csak az érdekekről szól. A legnemesebb szeretet sem oknélküli.
Ki milyennek mutatja magát,és milyen valójában...
Minden ember szerethető, csak hozáállás kérdése az egész.
Szerethető emberekről még szó sem esett..
Elhiheted,hogy meghagyom másnak,had élje ki magát:)
Dehogy Neki önálló élete van, éppen ezért nem hagyom hogy veled társalogjon. :D
És kár,hogy azzal gondolkodol:)
További ajánlott fórumok: