Szupermarket probléma... (beszélgetés)
énis vettem akciós csirkecombot egy kilót..
de mire hazaértem pulyka mell fié lett...
ugyanis annak számlázták,,jó akció
500ft helyett 1650-et fizettem
Tegnap voltam a T-ban...tőlünk 3 percre van gyalog...másik irányba a 3 betűs, meg a S..., meg piac van... szóval én válogathatok...
A lényeg ...még akciós a grillcsirke...este hét körül voltam, 8 db. volt kisütve, nem vette senki, a sütőben nem sült egy darab sem... :-)))
Hát nálunk a faluban van egy db CBA:) tehát nem sok lehetőségem van, bár ebből adódóan mindenki ismer mindenkit, így soha nincs bunkó eladó :))
Sajna egy spar, vagy cora tőlünk 10-15km-re van. És elég sok időbe telik, de azért sokszor megéri leautózni. Múltkor vettem egy üveg bort a cba-ban 720ft-ért, ugyanaz a bor a sparban 480ft. vajon Ők mennyiért veszik? Elgondolkodtató...
De a benzinköltségem máris megvolt.
Nálunk itt ahol melózok, van egy kis bódé, ahol árulnal grillcsirkét, meg hot-dog, lángos..stb.
nem tudom a tescoban mennyibe kerül...
Itt egy fél csirka+uborka+kenyér+fél liter üdítő 800Ft :))
Kár hogy már kajáltam, én is megennék egy grillcsirkét :DD
:)))
Mondjuk nekem a Tescoval semmi bajom sincs, leszámítva, hogy itt ilyeneket hallok most, de akkor ha grillcsirkére éhezem, akkor megyek és veszek a kamionból:D
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Ma elkérték a személyimet a szupermarketben, mert sört...
- Honnan tölthetnék le szupermarketben beváltható élelmiszer kuponokat?
- Segitsetek. Va ma nyitva valamilyen bolt? tesco? szupermarket? vagy valami... köszi
- Érdemes szupermarketben vezetőnek lenni?
- A TESCO szupermarketben lehet elektromos rovarcsapdát kapni?