Szülinapi torta (beszélgetés)
Szia!Nekem van egy szuper krémem-gyerekek imádják.:)
Nagyon könnyen elkészíthető,de mélyhűtőbe kell rakni a tortát ,és a legvégén leszedni a kapcsos formát,és gyönyörű lesz.Adatlapomon van fent kép róla-receptet már leírtamm egy fórumon,bemásolom.
szia! ma sütöttem meg épp egy csoki-tortát, ma van (lassan volt) a szülinapom:)
Stah juditnak a halálos csokitortáját...de ezt elöször ki kell próbálni, szerintem nem mindenkinek jön be...ugyanis szinte tömény csoki, viszont tényleg jó! (persze csak annak, aki az étcsokit szereti), a kinézete az az igazi szinte fekete csokitorta!!! és nagyon egyszerű elkészíteni, jó minőségű étcsokiból is kb 1200Ft-ból kihozható...
Szia! Én apósom születésnapjára sütöttem ezt:
Ha gondolod, szívesen töltök fel képet róla, nagy sikere volt. :)
Ha van kedved nézz be Pné Veronika sütis naplójába, Ő csoda sütiket remekel!
Készített már Barbi tortát, utóbb Lego tortát sütött és csoki krémet is tud biztosan!
Kicsilányod szülinapjára gratulálok, Neked sikeres sütögetést kívánok!!
Szia!
Itt biztos találsz valamit,ami tetszik :) Én innen sütöttem meg egyet a tesóm szülinapjára :)
Kakaós tortaalapnak szerintem a cappuccino szelet alapja jó lenne,mert az nagyon finom (Hozzávalók:
6 db tojás,6 evőkanál porcukor, 6 evőkanál liszt, 2 evőkanál kakaópor, fél csomag sütőpor,1 dl étolaj)
:)
További ajánlott fórumok:
- Enyhén elrontott szülinapi tortát tálaltál már? Szóltak? Ették?
- Elmúltam 60 éves és még soha nem volt szülinapi tortám.
- 1 éves babának szülinapi torta receptet keresek.
- Ha elfújom a szülinapi tortámon a gyertyát, és közben kívánok valamit, az teljesülni fog?
- Ötleteket várok, milyen ízű tortát csináltassak a 9 éves nagylányomnak a szülinapi zsúrjára?! Köszi
- 1 éves baba szülinapi tortája