Szülés utáni vizelet probléma (beszélgetős fórum)
Szia!
A Kr...n (nem tudom leírható-e a név, de biztosan halottál már róla) féle intimtornával kb. 140 %-os javulást lehet elérni. Végezd el a tanfolyamot, de csakis ezt a Kr..n félét. Ő maga is vezet tanfolyamokat, keresd meg a neten és jelentkezz. Olcsóbb, mint a tanítványainál. Egy hétvége alatt is el tudod végezni. 10 hét alatt rendszeresen végezve, máris meglesz a hatása.
Ne csüggedj, ez nem visszafordíthatatlan, olyan erős leszel, mint a gésák. :)))
EZzel a módszerrel nem csak vizelet visszatartási problémákat lehet kezelni, hanem méh-húgyhólyag csüllyedést is, és még sok minden egyebet is!
Szia!
Nekem fél év múlva múlt el,,meg kell újra erősödnie lent az izmoknak,segíthetsz intim tornával.
sürgették a szülést oxival vagy bármivel? Erősen nyomattak, esetleg nyomták a hasad?
nekem a lányommal ugyanez volt. Most a fiammal ezektől mentesen szültem, gátmetszésem sem lett és semmi bajom. Saciután nagyon sokáig gyengék voltak a lenti izmaim. Intimtorna nagyon ajánlott!
Sziasztok!
4 hetes a kisbabám, minden rendben is lenne, de a vizeletcsepegés nálam nagyon megkeseríti a napjaimat. Sőt már 2x volt, hogy ki sem értem a WC-re, becsurgott :( Utoljára gyerekkoromban volt ilyen, és ez most nagyon megijesztett. Volt ilyen másnál is? Javul ez a helyzet? Lassan már ott tartok hogy nehezen mozdulok is ki, félek a "balesettől" Lehetséges hogy ennyire "szétnyomott" lent a kisfiam szülésnél?
További ajánlott fórumok:
- Gyakori vizelet főleg éjszaka... Milyen probléma húzódhat meg mögötte?
- Szülés utáni probléma
- Használ a sáfrányos szeklicemag olaj a vizeletmegtartási problémán?
- Szülés utáni probléma!! Hallott-e már valaki olyan dolgot, hogy az anyatej szülés óta -2 hete- zöld színű!?
- Szülést követöen valaki küzd[ött] vizelet vagy széklet visszatartási problémával?
- 6, 5 éves kisfiam Ditroplan nevű gyógyszert kapott a vizeletvisszatartási problémájára. Tapasztalat valakinek?