Szülés után lehet szűkebb a vagina? Belül kicsi a mélysége, mint korábban és olyan mintha akadályba ütközne 3 cm-nél. Mit tegyek? (tudásbázis)
Szia!
Lehet, hogy méh vagy hólyagsűlyedésed van és az türemkedik ki a hüvelyedbe.Nekem is hasonló gondom van.Ez előfordulhat császárosnál is mert vajúdtál!
Mutasd meg dokinak!
de azért kifordultaka dolgok ott..
Sokatvajúdtam és tolófájásaim is voltak és agytákszépenh természetesen jöjjön..denem jött:(
Már bocs, de van köze a kérdéshez!
Csak annyit írt a címben, hogy szülés után...honnan tudjam én, hogy mennyivel van most szülés után?? És mellesleg igazat mondtam, mert ha még nem telt le neki a 6 hét, bármelyik doki megmondja, hogy ne szexeljél...akkor miről beszélsz?
Nekem már 4 hét után sem okozott problémát...
De kinek mi, persze óvatosan kell csinálni a dolgokat! :)
illetve a szex is tágit rajta de az tuti hogy az első pár az fáj, de csak addig a szűk részig.ha bátor vagy és nem félsz fjdalomtól nyugodtan engedd tovább a párod mert amint rtudjut a szűk részen már nem fog fájni.
:-)
semmit,majd elmulik.
a belső varrat az amit akadálynak érzel.Idő mig elmulik, jóvan a 6 hetes kontroll után fol megszünni.
További ajánlott fórumok:
- Egy tönkrement, korábban jól működő házasság története
- Miért olyan közömbös, néha már-már embertelen néhány nővér? Természetesen mélységes tisztelet a kivételnek!!!
- Fogyiban jelenleg stagnálók vagy korábban stagnálók, gyertek!:)
- Miért nem úgy alszik, mint korábban?
- Ha korábban rendőrségi kihallgatás nem volt, akkor valószínű, hogy tanúként hívnak be?
- Szerintetek mi értelme fél évvel korábban elkezdeni az álláskeresést?