Szösszenet (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szösszenet
Kb 1 éve én ugyan ezt éltem át. Sajnos az illető nem úgy döntött, hogy az mindkettőnknek jó legyen.
Mégsem bánom, gyönyörü szerelem volt, a legintenzivebb, amit valaha átéltem. Nem gondoltam, hogy igy is tudok szeretni. Semmit sem bántam meg. Mostani páromat másképp szeretem, de mégis Ő az igazi. Élni sem tudnék nélküle.
Egy férfi miért nem sír minduntalan? Miért az Ő dolga, hogy vigaszt nyújtson, hisz néha Ő is arra szorul? Miért gondolom, hogy Ő mindig erős? A válla, a teste, és mindene elbír? AKKOR CSAK A GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT ELMONDOM HOGY NEM CSAK 1 FÉLE FÉRFI TIPUS VAN!!!! EZEK A MACSÓ FÉLE TIPUSOKRA VONATKOZIK!!! AKI KIMUTATJA AZ ÉRZÉSEIT AZ A JÓ FIÚ AKI NEM VONZÓ SZEXUÁLISAN!!! XAL NEM KELL PANASZKODNI!!! KI MIT KERESS MEGTALÁLJA!!!
A nők iszonyatosan képmutatóak manapság.
1. Érzelmes, kedves férfi kell nekik.
Valóság: A bunkó parasztoknak vannak a legjobb női, ezt figyeltem meg.
2.A férfiak szexmániás állatok, semmi máson nem jár az agyuk.
Valóság: Amelyik férfinak hatalmas szerszáma és libidója van, arról le sem akarnak szállni a nők, sokszor már verekedni is képesek lennének érte.
3.Nem számít a pénz, kizárólag a szerelem számít.
Valóság: Sok nőt rendszeresen megalázhat, megverhet, napi rendszerességgel, nyíltan megcsalhat és semmibe vehet a párja, ha millliók vannak a bankszámláján. Ha pedig ringbe száll egy nő kegyeiért egy csóróbb, de akár szentté avathatóan rendes sráccal szemben, akkora fölénnyel indul, mintha Ferrarival versenyezne egy Trabant ellen.
Nekem is csorognak a könnyeim ezer éve, de most, hogy ezt elolvastam méginkább.
Csodálatosan írsz, nekem ez nagyon is valóságosnak tűnik.
Nagyon szép álmaid vannak.
Nekem ez a valóság.
hmm..hmmm...
Nagyon szép az írás...és fájdalmas emlékeket idéz fel..
Ugrás a teljes írásra: Szösszenet