Szórópisztolyos barnítás (beszélgetős fórum)
Csak annyit szeretnék neked jelezni, hogy ez NEM FESTÉK!! Ha az lenne akkor nem lenne egészséges.. (Ha ezzel foglalkozol, akkor illik ezt is tudni)
A kozmetikai bronzosító csak azért kerül az anyagba, hogy a vendég lássa milyen barna lesz 9 óra múlva és segítsen az egyenletes barnításban. Ezt mossuk le a hatóidő után. Alatta pedig látható a kialakult barnaság.
A bőr saját reakciója. Ahogy rákerül az oldat az oxigén hatására bebarnul. Mindenkinek a saját bőrárnyalata lesz sötétebb, ezért nincs két egyforma színű vendég. (ha festék lenne mindenki egyforma színű lenne) A bőr PH értéke ha savas, akkor szépen természetesen barnul ha lúgos akkor sárgásan. Ezért van a Tanity-nek PH beállító előkezelője is amit fújás előtt használnak.
A DHA egy színtelen anyag (cukorszármazék) én már barnultam ezzel, a Tanity-nek van ilyen folyadéka is.
Nekem volt úgy, hogy 1 hét után, mikor ültem akádban, x helyeken maradványok maradtak a festékből... de ezt szivaccsal könnyedén letudom 'dörzsölni'.
Szóval EGÉSZSÉGES, és alakalmakra (Buli, esküvő, szalagavató, szilveszter) tökéletes... előtte 1-2 nappal bebarnítani.
Én ezzel foglalkozom...
Nagyon jó dolog, de hangsúlyozom, ez egy ALKALMI dolog!
NEM OLYAN mint a szolárium, vagy a napozás, hogy - tulajdonképpen úgy megégeti a bőrödet, - h bebarnulsz, EZ 1 FESTÉK!
Mondhatnám úgy is, hogy ez CSAK 1 festék, de ezt így nem mondom...
Amivel mi dolgozunk világelső a piacon, és nagyon egészséges, nagyon jót tesz a bőrnek, TELE VAN Aloe Verával.. Kisgyermekeket is lelehet fújni...
Elviekben 5 - 10 napot marad a bőrön, de ez egyén függő természetesen...
A foltosodásról annyit, hogy csak akkor foltosodik, h nem megfelelőek az előkészületek (radírozás...)
És az utókezelés is figyelmetlenül folyik... Mivel a barnítást követően 8 - 12 óráig nem lehet zuhanyozni, valamint olyan tevékenységet végezni, ami izzadással jár...
Lenge ruhában kell lenni (nem farmerban, nincs öv, nincs melltartó...) h fel tudjon szívódni, ne zavarja meg semmi sem...
Akinek savas a bőre, nekik előbb lejön... Valamint gyümölcssavas tusfürdő nem ajálott, mivel ezzel is felgyorsítjuk a kopását a bőrről.
Ha ki lehet próbálni valahol,akkor nagyon érdekelne?
Van már ilyen vagy kabinos itthon?
Ha igen írjátok már meg nekem:))
Köszi
:DDDDDD Attól már csak a fogfehérítési próbálkozásai voltak durvábbak :DDD
Egyébként tavaly esküvő előtt én is majdnem kipróbáltam, de végül inkább a szolit válaszottam, mert nem voltam biztos abban, hogy természetesen fog hatni a bőrszín. Egyébként az ára kb megegyezik 10 alkalom szoláriummal, csak ez nagyon gyorsan lekopik.
Nekem nagyon tetszene, csak nem tudom, hogy mennyire lennék barna...
Azt pl nem szeretném, ha hirtelen a fehér bőröm olyan lenne, mint egy négernek :))
Tényleg. Milyen intenzív a szórópisztollyal felhordott szín?
Foltosan kopik? Van aki azt írja, hogy foltos lett a bőre és csúnyán kopott.
Egyébként, ha nem foltosan kopik, akkor én nagyon szivesen kipróbálnám.
Hogy eleget tegyek a kérésednek,Amerikában népszerű az a barnító módszer, amely során egy fülkében a vendég egész testét barnító anyaggal permetezik be. A készítmény mélyen bejut a bőrszövetbe, és egyenletes színt biztosít. Hatóanyaga mellett számos vitamint és aloé verát tartalmaz, nem károsítja, hanem táplálja a bőrt.
A szórófejes kezelés mindössze tíz percet vesz igénybe, eredménye egy-másfél hétig tart. Bármilyen bőrtípusnál alkalmazható, foltok és csíkok nélkül barnít. A végső színárnyalat a kezelés után 24 órával alakul ki.
Előnyei: Az eljárás a bőrgyógyászok szerint teljesen biztonságos. Gyorsan és hatékonyan barnít, egyenletes színt eredményez.
Hátrányai: A bőrre fújt folyadék egy rövid ideig még foghat.
Az annyira klassz volt. :DDDDD
Ezen okok miatt engem nem érdekel. De, érdekesnek találom, hogy már hazánkban is működik ilyen szolgáltatás.
Akkor jó. Amúgy érdekes. :)
A Jó barátokban is volt, csak szegény Ross szerencsétlenül járt, mert egyik oldala 2x kapott a spriccből, a másik pedig egyet sem. :)))))