Szórakozóhelyen csak a menő, pénzes embereknek van csak sikerük, akik mindenkit ismernek. Stb? (beszélgetős fórum)
ma emiatt bunkóztak le :DD
de nem baj
na már meg is jött Disco Boy-hátha választ ad a kérdésre :)
balra hesszelj,most regelt! :)))
Kimaradni szíved joga, de a tartkón lőném kicsit erős.
...bár... én azokat a nőket tudnám főbe lőni akik a gyerek leckéjéhez hoxán kérnek segítséget, mert ahoz is túl sötétek, hogy (jobb híján) a tankönyvből kinézzék a megoldást.
Biztos van megfejtése.
Annak is biztos van oka, hogy felvonulnak.. csak tudnám, hogy mi..
:D
mik eszedbe nem jutnak
most van végem
Elképzeltem féknyomot :DDD
Az meg úgy hangzik, hogy "tü-tűű-rüt-tü-ttü-tűűű"
[link] :)
amikor megszervezik a kis felvonulásaikat
Nagykanizsán nincsenek ilyen felvonulások!Ha lenne,az sem izgatna!:)
Miért, ezzel csak annak lehet baja, aki pesti? :D
Erre írtam a példát, csak én 150 kilóssal. :D
Ha kilógott a dereka, akkor meg lesz egy kis vesebaja is, azzal párosítva, hogy rajta röhögnek. :D
Akkor ezek szerint, az ismerősödre kevésbé figyeltél, mint mondjuk egy vadidegenre? :)
Én nem tudom, de ha elvileg ki lehet szúrni, akkor tényleg ki lehet szúrni. Ha idegen, akkor is, ha ismerős, akkor meg talán még inkább.
Nekem ezzel nincs bajom-nem vagyok pesti!:)
Én meg azt utálom nézegetni,mikor tegnap a 80kg os csajon cicanaci volt,és a rohadt hidegben biciklizett,miközben kint volt az egész dereka,de még a gyűrött bugyija is!Na én meg ezt nem bírom :S
De látod, azt mondod, hogy egyből kiszúrod! Annak ellenére, az ismerősödön évekig nem vetted észre. :)
Na, amikor megszervezik a kis felvonulásaikat, az már enyhe túlzás. Figyelj, felőlem csinálják, de ne kelljen ezt nézni egy csomó embernek, aki éppen az utcán jár-kel.. S valószínűleg nem kíváncsi rájuk.
További ajánlott fórumok:
- Csajoknak csak a menő, tapló, mindenkit ismerő, kigyúrt, bunkó srácok jönnek be?
- Gyerekes anya férj nélkül bulizhat szórakozóhelyen?
- Ha szórakozóhelyen odamész egy lányhoz, akkor az esetek 50%-ban miért nem elég nekik az, hogy elküldenek, miért kell e mellé még ...?
- Egy újabb fogyizós fórum ahová nagyon sok mindenkit várok!!!
- 2008.03.10-én 90 napos diéta kezdés. Mindenkit várok
- Szerintetek ezek alapján csak szórakozott velem? Ti hogy viszonyulnátok ezek után hozza?