Szoó Judit - Kilófaló sütemények és Kilófaló finomságok (beszélgetés)
a könyveket megvettem, a lisztjeit használom legfőképpen.
Az én fogyásom nem példaértékű, de azért leírom: 78-ról indultam (második gyerek, szoptatás abbahagyása után) és most vagyok 72. Szóval havi egy kg megy le rólam. De amint írtam is, szoktam bűnözni, vannak evősebb napjaim, amikor nem érdekel semmi :D
A sportolás nálam heti egy (ennyi fér bele az időmbe) aerobic, plusz itthon heti egy-két pilates - ami nem fogyasztó, hanem inkább formáló.
Viszont: a ruháim egyre inkább rámjönnek!
Szerintem ha több a kardió edzés, és az ember betartja a dolgokat, akkor sokkal gyorsabban is lehet fogyni.
Én így tudom magamévá tenni, ennyi fér bele, és így is fogyok. :-)
Mások tapasztalatai esetleg?
szia,
én még viszonylag kezdőnek számítok, január óta főzök "Judit alapján". Időnként bűnözök is (ma pl esküvőre megyünk, valószínűleg nem KF menü lesz :-))) )
Így, ha lasan is, de fogyok, a környezetem is észrevette már. Szóval ha betartod rendesen, biztosan működni fog!
Jól emlékszem, hogy az U fórumban láttalak már?
Nyugodtan süsd a zabpehelykenyeret is gépben. Én is szoktam.
Kenyérsütésnél egyébként több dologra kell figyelni:
ha sok a folyadék, nem sül meg rendesen,
ha sok a só, nem kel meg annyira,
és kerülni kell a só és élesztő érintkezését, mert az is gátolja a kelést.
sziasztok,
a zaphehelykenyeret is lehet kenyérsütőben készíteni? eddig csak a félbarnával próbálkoztam, jól sikerült, nem is esett be a közepe, csak minimálisan. Eddig nem mertem eltérni a recepttől, de legközelebb lehet hogy megpróbálom kevesebb folyadékkal.
A csokirecept jól hangzik!
Ez már paleo csokirecept, de ideírom.
10 dkg olvasztott kókuszzsír, 3 dkg natúr kakaópor, édesítő (ízlés szerint).
Jól kikeverni, és szilikonos bonbonformába adagolni, majd be a hűtőbe, és kb. 1 óra múlva már ehető a finom egészséges csokika. Aki szereti, tehet vele aszalt gyümölcsdarabokat, vagy mogyorót, fantázia kérdése az egész.
Én használok. Olaj, és zsír helyett mindenre jó. Teljesen ízmentes. Sőt, én csokit is ebből csinálok magamnak :)
Testápolóként is megállja a helyét, egyszóval nagyon sok mindenre jó, és nem utolsó sorban egészséges!
:-D igen, tényleg azok, és szuper egy ilyen alkalom, örülök, hogy eljutottál és tetszett
ők a hírnév ellenére is megmaradtak szerénynek és leginkább embernek
sziasztok!
tegnap volt a közönségtalálkozó Felsőzsolcán, a piskótás kérdésemre is választ kaptam :-)
Nagyon jó volt az előadás, végtelenül szimpatikus, közvetlen házaspár!
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Újra itt :-)
A KF piskótát milyen hőfokon és mennyi ideig kell sütni? Nekem kicsit szalonnás maradt a közepe, nem tudom mit hibáztam...Lehet hogy tovább kellett volna sütni (tűpróbáig sütöttem).
Előre is köszi ha tudja valaki!
:-DDD
ha nem tudják hogy diétás, rögötn megeszik :-D
igen :-)
a kezdeti lelkesedésnél tartok, bár szeretném, ha fenn is maradna...
a múltkor a túróslepényemet tüntette el a család - egyik szemem sírt, a másik nevetett...
További ajánlott fórumok:
- Szólánc ételekkel, süteményekkel
- Házi sütemények hétköznapra, vasárnapra, vendégfogadásra, ünnepekre
- Milyen húsvéti ételeket, süteményeket készítetek? Mi lesz a húsvéti menü?
- Szipogás, puki és egyéb finomságok...
- Milyen finomságot szoktatok készíteni ha vendéget vártok? Igazán finom receptek ide jöjjetek! Gyors, praktikus, és igazán finom recepteket..
- Használta már valaki Szoó Judit kilófaló lisztkeverékét?