Szolnok megyében hol és mennyiért veszik át a kartonpapír hulladékot? (tudásbázis)
Pesten 4, 6, 13 Ft-ért veszik át a kartont, attól függően, hova viszem.
Számolj azzal, hogy rengeteget kell összegyűjteni, mire összejön 60-80 kg. Kevesebbel nem érdemes vacakolni. Tárolni, kötegelni kell, aztán autóval elszállítani. Nézz utána, hol van átvevőhely, nehogy több kerüljön a benzin, mint amennyit kapsz érte.
Én a szórólapokat gyűjtöm (most 9 Ft kilója, de van, ahol csak 6-ot adnak érte) úgy, hogy 4 ismerős is nekem adja. Akkor viszem el - a szerencsére útba eső átvevőhelyre -, amikor legalább egy mázsa összegyűlik. A boltból a kartondobozokat azért hozom el, hogy ne kelljen madzaggal összekötni, hanem azokban gyűjtöm a papírt.
Kartonpapírral nem foglalkozom, csak ha valamelyik szomszéd bútort, gépet vesz és nem tudja a göngyöleget hova rakni, odaadja nekem, én meg elviszem, amikor egyébként is megyek.
Sokkal nagyobb biznisz a sörös dobozok gyűjtése, mert annak 130 Ft kg-ja. Nálunk nem keletkezik, két szomszédomnál annál inkább. Ők örülnek, hogy nem kell a szelektívbe cipelni, én is örülök, mert a papír mellé szép kiegészítés, mert ugyanott veszik át. 8-10 kg hamar összejön.
További ajánlott fórumok:
- A takarítónőd (ha van) mennyiért vállal heti 1 alkalom takarítást?
- Akupunktúra - Hol? Milyen? Mennyiért?
- Ti havonta kb. mennyiért vállalnátok napi 4 órás munkát hétköznap?
- Mesterséges megtermékenyítés hol és mennyiért?
- Hol tudnék venni csicsókát Veszprém megyében és mennyiért?
- Góckutatást hol végeznek és mennyiért? (Mindent egy helyen elv alapon - Budapest, Pest megyében)