Szolárium, szauna, fittness, wellness, fürdő. Ki mit, miért épp azt? (beszélgetés)
no nekem sajnos úszik a fittness és fürdős napom. sajnos a gépet újra kell rakni mert vagy vírusos lett vagy az op rendszer bekrepált.
így csak vágyhatok utána maximum.
Szolnokon voltak barátnőmék és nagyon megtetszett nekik, oda akartam elmenni egy relax-pihi napot tartva. de hát... úgy látszik meghiúsult
Nekem a szauna a kedvencem, különösen az infra. Méregtelenít, ellazít, kikapcsol. És jobban szeretem, ha meleg a hőmérséklet.
Néha egy nagy kád relaxáló fürdőt is be szoktam vetni, ilyenkor tudok meditálni is a leginkább. Na meg egy kis füstölő, hangulatvilágítás gyertyákkal...
Szolárium kizárva. Régen jártam, míg egy fekete anyajegy ki nem jött a karomon. Leműtötték. Az orvosom egy életre eltiltott tőle. De anélkül sem járnék semmi pénzért.
Fitness, elengedhetetlen. Kell a "sport", és rám is fér.
Wellness... de jó is lenne, egy egész hétvégét végig wellnesselni. Na majd ha lesz rá lehetőség, akkor nyilatkozom erről is. :D
Pihenni mindenki szeretne; hát még ha meg is van rá a lehetőség és idő.
1 nagy pihenés egyedül esetleg, relaxálás, elfelejtve a mindennapos gondokat, problémákat.
Miért épp szauna, szolárium, fittness, wellness, avagy fürdő. Esetleg az összes?
Érvek és ellenérvek ezekről.