Szív(ás)ügy... (beszélgetés)
Tudod szoktam beszélgetni másokkal, ismerem a stílusokat.
Apró hibákat is vétettél. Pl:
"Csak a haverok nevetnek rajta egyébként való igaz ők távol laknak előtte sosem találkoztunk"
Ha valóban rólad van szó, akkor azt írtad volna, hogy a "haverjaim" és nem kívülállóként fogalmazol.
Nem tudsz átlépni magadon, az első 2-3 megszólalásodból látszott, hogy nem azonosultál a szereppel. Egy férfi nem így beszél.
De az első meggyanúsítás után még bizonyítékokat kellett gyűjtenem a beismerő vallomáshoz :)
Hazudsz.
Nem is akarod, hogy mindenki boldog legyen.
"Kötöszködős jóska"
Ez valami saját nyelvezetű szólás? :)
Igen? Elhiszem. vagy ezt most miért mondod?
Gondolom, nem ismerte a nagyapját ő sem, ahogy én sem a világháborús hadifogoly nagyapámat. Nem a 7 év hadifogság miatt nem ismertem, hanem azért, mert meghalt mielőtt megszülettem. Az apósom is volt hadifogoly, ő mesélt sok dolgot a fogságról, háborúról. 80 évesen halt meg 1996-ban.
Akik a világháborúban felnőttként voltak hadifoglyok, már nem igen élnek, ezért gondolom, hogy nem ismerte a 14 éves lányod a nagyapját. A lányod apja meg igen késői gyerek lehetett, ahogy az én férjem is az volt apósomnak....
Hát nem tudom hol élsz, hogy élsz, de egyszerűen elképzelni sem tudom, hogy miért kell neked azt feltételezned, hogy nagyot mondok, lódítok, ostoba vagyok.
Én csak leírtam, hogy nem vagy egyedül, akinek a családja úgy élt, ahogy a te családod, hiszen a legtöbben pont ilyen múlttal rendelkezünk. És írtam a családi történetünkről.
Tudod! Ha nem teszik, görgesd tovább.
Ha nem tudsz valamit ott a google.
Akkor olvasgass még egy kicsit.
Miért akarnék nagyot mondani? Ezzel nagyot mondtam?
Egyébként nem hinném, hogy egyedül nekem van olyan rokonom, aki úgy született, ahogy a nagymamám. Abban az időben még nem igen volt abortusz, fogamzásgátló, stb. Tudjuk, hogy milyen lehetőségek voltak...
A hozzászólásomnak semmi köze nem volt a nácizáshoz. Közöltem egy tényt.
Nincs rossz emlék.
A dédmamám mondta így, hogy az volt.
Nekem a nagymamám mesélt erről. Ő sem ismerte, csak az anyjától tudott erről.
Biztos volt alapja annak, hogy így nevezte.
Ő nem töri könyvekből tanult a háborúról, hanem benne volt...
"meg lehet a véleményed a saját nemedről"
Ezt is úgy fogalmaztad, hogy az én "saját nemem" - azaz magadat nem soroltad a férfiak közé 😁
Akkor olvad el a hsz-át.
Nem feltétlen direkt lódít, simán írhat ostobaságot is. Valahogy ez a mondjuk nagyobbat mindig ott van.
Azt pedig nem nevezném szőrszálhasogatásnak, hogy lenáciznak egy nemzetet. Majd ezt nem belátva tetézik az ostobaságot.
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy szívet! ♥
- Tiszta szívvel, ésszel és érzésekkel!
- Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem.
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Kinek van szívritmuszavara, ki esett át szívkatéterezésen?